IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SFARM ще удари 8 лв!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SFARM ще удари 8 лв!

misalta mi be 4e ako 8lv e realnata cena na SFARM,koeto me radva(pod realna cena razbiram pazarna 6toto pazara opredelia cenata)to ALB bi triabvalo da se targuva nad 150lv

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

о да

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

ve4e gi podmina daje

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Императоре виж как са към момента показателите на Албена и на Софарма последните промени в цените доста измениха нещата

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Виж сега, мой млади падуан, не си ме разбрал... )))
            Като казах заводче, имах впредвид малък актив като недвижимост в тесен смисъл - това сравнявах с Албена - иначе това заводче е много модерно и готино. За цените - то нашите ще се приближат към европейските - знаеш - от една страна по-високи разходи /напр. за заплати/, от друга страна, няа западняците да позволят на неква си Софарма да им подбива цените.
            Относно размерът на предприятията - моят интерес е именно към МАЛКИТЕ и хич нямам вяра на разните оцелели като по чудо /явило се под формата на неоправдано и подчертано държавно подпиране/ бивши соцгиганти - сигур си забелязал как се подигравам на "мъртвецът" Химко и "кака Мара" Кремиковци напримерно...
            В края на комунистическият режим започна да се говори за строежът на "малки и средни предприятия" и именно построените и оцелели такива днес са май най-важната част на индустрията ни.
            Същото е даже при морските курорти - гигантите Слънчев бряг и Златни пясъци хич не се ползват с доверието ми. Те скоро ще станат многолюдни и шумни градове, дето прекарването ще бъде всичко друго, ама не и почивка. И во - отивам на море, уж на отдих, а попадам на тълпа, еквивалентна по своята наситеност на тая на Люлинският пазар в съботен ден?!? Не, мерси! Албена е друго - 3 бази, /даже 4, ако сложим и хотелът в Швейцария/ - без презастрояване, планомерно развитие. Аре, лека ви нощ...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• SFARM удари 8 лв!

"Nema nikoi", samo 4etejki poslednoto ti izkazvane moga da stigna do zakliu4enieto 4e si mnogo concentriran 4ovek, koito ili ne moje da 4ete ili ima niakakva skrita agressia kojato mu pre4i da zapomni neshto napissano 10 reda po-nadolu. SFARM da ne sa ti iziali zakuskata ? Ako e taka ti predlagam da si kupish ot akciite im, dosta uspokojavashto dejstva, da ne kazvam eufori4no ... napravo schte se preobrazish. I da ne zabraviame schte mojesh da si pozvolish ne zakuska, a zakusvalnia.
              A tui, Tovarich Imperator, Master moj, "с едно заводче в северните предградия" kakto kaza, stawat 4udesa, Znam 4e ti sledvash idejata "Big Is Beautiful", zatova neka te popitam neshto . . . Kolko goliamo triabva da e edno predpriatie na P L O S H T i kade triabva da se namira, za da ti vduhne doverie? Tui kato javno tova e naj vajnoto neshto.
              Imam oschte edin vupros kum teb (otnosno "европейските по-качествени лекарства "): " koe bi izbral ako utre otidesh v magazina, Dvd player DENON 3000$( koeto 4ete samo zona 2 ) ili DvD player ELITE 100$ ( koeto 4ete vsi4ki zoni + Divx + gramofonni plo4i)? ".

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Mnogo si neprosveten shte ti kaja...

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

kvi 8 leva be - nikade v otcheta im za 2004 ne pishe che ima investitzii v sanita, i tam drugite podobni kadeto se izhvyrljaha che sa kupili ...... golemi moshenitzi sa SFARM, kato vsichko do koeto se e dokosnal Sof.....

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

А и както рекох - Софарма може да има проблеми на нашия пазар, ама ако си запази рускит пазари... нали на хаповете им някой ден ще пише "Произведени в Европа"...

Не казвам че е лоша компания - в моята терминология "Доброкачествен балон"

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Е, да от 6.5 кинта, до... колко беше днес? 93? И 100 ще стане и нагоре. И дивиденти...
                      Те и Софарма снасят де - по 9 стинки - и там имам някоя акция - останки от една спекулка при последният сплит...

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Sexy, kato ti e naprawilo tolkowa pari do sega, kak niama da e sexy...Tokova usileno raboteshe twa momi4e prez tia godini...To ne biaha procenti, prcenti...

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Има вярно, макар и да преувеличаваш малко.
                          Все пак Албена е по-секси дружество.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

SFARM se podceniawa otkum Managment i pozicii na otdelnite pazari. Kato hwanat minimum 50% ot predlaganeto na edro - distribuciiata, kudeto se wartat masa pari i kato produljat serioznata ekspanzia v Rusia i drugi strani ot izto4na Europa, da widim togava. Shte chakame pe4albite, da widite za kakwo stawa wapros. EU konkurencia...kokurenciiata niama da gi sma4ka, tia prosto shte gi kupi...tova za nas e dobre doshlo...

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

P.S.
                              Ако Албена увеличат капиталът /уставният/ примерно 20-кратно, знаете ли колко ще им е капитализацията 4 месеца след това?
                              И аз не знам, ама си представям.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Именно...

Коментар

Working...
                                X