IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SFARM ще удари 8 лв!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Do petuk moje 8 leva

Коментар

• Da mom4e, as imam samo bulgarski akcii. Tok sa samo 1200

Коментар

• ... Bond009, ама ти и от SFARM ли имаш акцийки ... или пишеш във всички теми, за да си чешеш показалчетата на двете ръце, а :-)

Коментар

• за втори ден минаван по 40,000 акции
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Stiga s tova 8 ve4e 9

Коментар

• ... Ако има продавачи на 8лв., защото нещо в последно време са в липса.

Коментар

• Haide cutre moje da e 8 leva

Коментар

• хах SFARM след малко над 8 лв.
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Софарма АД-София е получила междунарадни сертификати за Добра Производствена Практика на заводите Софарма АД-Лиофилни продукти и Софарма АД-Врабевото.
                    Софарма АД е приключила осемте месеца на тази година с 22 млн.лв. нетна печалба и отчита ръст от 63.8% спрямо същия период на миналата година. Приходите от продажби за осемте месеца на тази година са се повишили с 14% за вътрешния пазар и с 35% за износ, спрямо същия период на миналата. Само за месец август дружесвото е достигнало 51% ръст в продажбите за вътрешен пазар и 46% в доларово изражение при износа.

Не син а ЗЛАТЕН чип
                    изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Dnes -utre 7.4, 7.50, a do kraja na Septemvri 8-8.50

Коментар

• Днес очаквам SFARM най-после да прескочи бариерата от 7.40, но въпросът е докъде ще стигне?

Коментар

• Nagore kum 8-9- 10 leva

Коментар

• Малко нагоре и после надолу.

Коментар

• Sfarm pres 2006 moje da udari i 10 leva

Коментар

• Nadprevarata koi e po dobur produljava- SFARM ili ORGH- i dvete mi sa v porfeila...

Коментар

Working...
                                X