IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българска Холдингова Компания АД (5BA / BHC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никой не може да разбера кой от холдинга какво е продал та излезе тази печалба. ... а всички се юрнахме да купуваме аз закъснях ама все пак взех малко на тавана на ценовото.....докато проверявах да не е печатна грешка и хората си напазаруваха
    Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• я виж ти - първата ракета след консолидираните отчети е вичи факт и няма нито един коментар
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
        Developer виж какви поръчки пускат по-повечето позиции 144 и ми кажи нормално ли е
        pepoo, pepo, вземи се запознай с услугите които предлагат делтите и ще ти се изясни, защо всъщност така се получава.

Коментар

• Developer виж какви поръчки пускат по-повечето позиции 144 и ми кажи нормално ли е

Коментар

• Ама Капман са големи тарикати а?

Коментар

Тия Делта сток са най-големите нещастници!
              Pepo 11, какво са ти направили хората бе?

Hakkinen, ти как виждаш развитието на позицията?

Коментар

• Боецо, амо погледни малко отчети и ще разбереш има ли скрито оръжие или всичкото е сложено на масата... (за RAZHL имам предвид).

Коментар

Тия Делта сток са най-големите нещастници!
                  Не знам дали са нещастници, но ги гледам как тихичко си пазаруват RAZHL, заедно с ABV и се чудя дали не изпускам нещо там..

Коментар

• Тия Делта сток са най-големите нещастници!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                      Първоначално изпратено от PLP
                      А Капман ако знаеш откога пазаруват дори и днес им виж ордерите но появата и на други големи подсказва че сигурно знаят нещо .Така си мисля защото имаще преди дни и по-добри нива за купувачите..
                      Видях ме ги и Капман(напазаруваха доста позиции които са 15-20% надолу), аз обаче като по-глупав от тях им продадох на 4,20 лв...
                      Капман купуваха и под 3 , не ги мисли ти тях Хане
                      lipsata

Коментар

• И аз последно продадох на 4.47, а след това си купих на 3.8 . Да видим дали ще ги стигнем тия нива пак скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                          А Капман ако знаеш откога пазаруват дори и днес им виж ордерите но появата и на други големи подсказва че сигурно знаят нещо .Така си мисля защото имаще преди дни и по-добри нива за купувачите..
                          Видях ме ги и Капман(напазаруваха доста позиции които са 15-20% надолу), аз обаче като по-глупав от тях им продадох на 4,20 лв...

Коментар

• А Капман ако знаеш откога пазаруват дори и днес им виж ордерите но появата и на други големи подсказва че сигурно знаят нещо .Така си мисля защото имаще преди дни и по-добри нива за купувачите..

Коментар

• Ееее най-накрая някакво раздвижване. ПФБК понакупи малко. Май трябваше и ние да се включим.
                              не е препоръка

Коментар

• Тука май си търгуваме само с боновите книжки. И докога така - питам аз и отговор не чакам.

Коментар

Working...
                                X