IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българска Холдингова Компания АД (5BA / BHC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 36 mio капитализация
    38 mio кеш
    13 mio консолидирана печалба
    прилично участие в дружества между които и полимери с 12% плюс 4 договорни фонда
    p/e cons 2.58
    срещу
    съмнителен мениджмънт неясен мажоритар

Колко трябва да струва акцията?
    Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Първоначално изпратено от aaz
      ЕЕЙ тази нашенска завист....мноого ни пречи.....важното е на ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ...изядоха ДУНДО с парцалите...поизхвърлил се малко -голяма работа.....бъдете малко по-толерантни ...ВАЖНОТ Е ДА ИЗКАРАМЕ ПАРИ ОТ BHC!!!!
      Мерси за защитата, но трябва отдавна да сте разбрали че в този форум има максимум 3-4 човека, които наистина разбират от това с което се занимават. А това че повечето сте заядливи и комплексирани не ви прави чест, тъй като ме съмнява да има по-млади хора от мен. А това дали се изхвърлям или не може да проверите в Карол, или по някакъв друг начин ако имате достъп до такава информация) срамно е как някои от вас плюят по някои акции, а след това ги възхваляват. ААЗ тези думи не се отнасят към теб(да не се засегнеш)
      Ще ви кажа колеги едно изречение - "Нека хората говорят за мен - това означава че съм с нещо повече от тях"
      Така че умната

Коментар

• Е някои изкарахме вече.

Коментар

• ЕЕЙ тази нашенска завист....мноого ни пречи.....важното е на ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ...изядоха ДУНДО с парцалите...поизхвърлил се малко -голяма работа.....бъдете малко по-толерантни ...ВАЖНОТ Е ДА ИЗКАРАМЕ ПАРИ ОТ BHC!!!!

Коментар

• Беше!!!

Коментар

• Тук стана доста напечено, дясната колона е до ценовото ограничение

Коментар

• С очакването на решението за увеличение на капитала книжата на "Българска холдингова компания" скочиха с 18.77% до 4.43 лв., а изтъргуваният обем надмина 23 хил. лота.
                Това е от "Дневник",да не съм пропуснал нещо?Кога е ставало въпрос за увеличение на капитала?В дневния ред на предстоящото ОСА не виждам такава точка.

Коментар

• Поздрави на всички инвестирали тук. Аз съм аут от февруари , когато беше 4 лева.
                  Откъде сте сигурни, че печалбата е от Вамо, като в отчета по сектори идва от сектор туризъм?
                  Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Абе, моля Ви се, Dundo1 е номер 1 Дундо, БХК го гледах и анализирах септември миналата година когато беше на 2.60 лв. и оттогава знам, че се търгува за без пари, и акцията е без пари до под 10 лв., но има едно много голямо НО и затова не влязох даже и на 2.60 лв. Иначе, до колко ще стигне и колко ще стане никой не знае, само се знае, че когато почне да пада, ти вече ще си излязъл :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                      Първоначално изпратено от Dundo1
                      V otgovor na moite fenove analgina i investorr moga samo da kaja da pregledat statistikata na borsavata sesiq i da vidqt minuti predi golemite izkupuvaniq 3 sdelki koito minaha i koi gi izvur6il. Cobos ot Karoll ( toest az) i za da buda 4esten bqha 475,zvinqvam se 4e tolkova mnogo vi zasegnah s broikata 500. A tova 4e ne sum komentiral po vreme na korekciqta trqbva da ti podskazva 4e dokato vie priqteli ste treperili,az bqh s cash i prosto se u4eh ot dvijeniqta na pazara (vse o6te sum neopiten igra4).A sega otnovo zaemam pozicii, kato dne6nata mi se struva dobra. Ne znam za6to vsi4ki v tozi forum zlobeqt, no me sumnqva 4e nqkoi ot vas dvamata mi e prodal dneska i e besen.
                      A tova za VAMO be6e qsno 4e 6te popadne v konsolidiraniq ot4et, no az li4no se sumnqvah 4e nqma da go "namalqt 4rez nqkoi s4etovodni trikove". No puk nikoga ne e kusno
                      :-) 380+50=430 Дъндо! Аз си падам леко алтруист, бих се радвал за теб, но само ако не лъжеш така нагло. А винаги съм се дразнил на такива като теб дето уж все купуват на мин. и продават на макс.. Няма да се изненадам ако след няколко дена цената върне да се окаже, че ти си се усетил пак на време и си продал преди всички :-) Аз моя кеш го вкарах още преди седмица-две, за мен не се бой. Пазя си само за КТБ :-)
                      Точно... ;-)

14307 380 3.70 1 406.00
                      14307 50 3.70 185.00
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• е аз само се учудих, че няма един коментар, а Вие ще си избодеде очите - бива ли така
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
                          V otgovor na moite fenove analgina i investorr moga samo da kaja da pregledat statistikata na borsavata sesiq i da vidqt minuti predi golemite izkupuvaniq 3 sdelki koito minaha i koi gi izvur6il. Cobos ot Karoll ( toest az) i za da buda 4esten bqha 475,zvinqvam se 4e tolkova mnogo vi zasegnah s broikata 500. A tova 4e ne sum komentiral po vreme na korekciqta trqbva da ti podskazva 4e dokato vie priqteli ste treperili,az bqh s cash i prosto se u4eh ot dvijeniqta na pazara (vse o6te sum neopiten igra4).A sega otnovo zaemam pozicii, kato dne6nata mi se struva dobra. Ne znam za6to vsi4ki v tozi forum zlobeqt, no me sumnqva 4e nqkoi ot vas dvamata mi e prodal dneska i e besen.
                          A tova za VAMO be6e qsno 4e 6te popadne v konsolidiraniq ot4et, no az li4no se sumnqvah 4e nqma da go "namalqt 4rez nqkoi s4etovodni trikove". No puk nikoga ne e kusno
                          :-) 380+50=430 Дъндо! Аз си падам леко алтруист, бих се радвал за теб, но само ако не лъжеш така нагло. А винаги съм се дразнил на такива като теб дето уж все купуват на мин. и продават на макс.. Няма да се изненадам ако след няколко дена цената върне да се окаже, че ти си се усетил пак на време и си продал преди всички :-) Аз моя кеш го вкарах още преди седмица-две, за мен не се бой. Пазя си само за КТБ :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
                            Егати позициите в които влизаш с 475 броя по 3,7 . Иначе това последното за консолидирания съм абсолютно убеден, че ТИ е било ясно - нали си автор на МСС на Дундо . Цитирам -
                            Първоначално изпратено от Dundo1
                            Ne, pe4albata ot prodajba na dqlove v asociirani i du6terni drujestva se otrazqva v konsolidiraniq ot4et.

Коментар

• Dundo1, я пак погледни колко бройки си купил и в колко сделки? Да не стане грешка и утре да продадеш повече, отколкото си купил ;-)

Коментар

• V otgovor na moite fenove analgina i investorr moga samo da kaja da pregledat statistikata na borsavata sesiq i da vidqt minuti predi golemite izkupuvaniq 3 sdelki koito minaha i koi gi izvur6il. Cobos ot Karoll ( toest az) i za da buda 4esten bqha 475,zvinqvam se 4e tolkova mnogo vi zasegnah s broikata 500. A tova 4e ne sum komentiral po vreme na korekciqta trqbva da ti podskazva 4e dokato vie priqteli ste treperili,az bqh s cash i prosto se u4eh ot dvijeniqta na pazara (vse o6te sum neopiten igra4).A sega otnovo zaemam pozicii, kato dne6nata mi se struva dobra. Ne znam za6to vsi4ki v tozi forum zlobeqt, no me sumnqva 4e nqkoi ot vas dvamata mi e prodal dneska i e besen.

Коментар

Working...
                                X