При настоящата си цена HVAR има едно от най-ниските P/E сред холдинговите дружества, след някои слабо ликвидни събратя. Случващото се в HVAR е само положително - участие в АДСИЦ, евентуална преоценка на ОДЕС (ще кажете "чакаме я отдавна"), но има и нещо друго. Какво точно ? ... ще се чуе след месец, както бе споменато по-долу.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Холдинг Варна A АД (HVAR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Овчарчето КалиткоЗдравейте! Аз съм бившият НОВОБРАНЕЦ 12 с новия си прякор.
Успех на Всички!
Коментар
-
...Last edited by Овчарчето Калитко; 07.08.2010, 16:56.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Как ще ми се охлади ентусиазмът като завчера си купих от SFARM и на следващия ден гледам съобщение американски фонд е закупил 7% и акциите тръгнаха на горе. А декември си купих на Синергон и на следващия ден гледам съобщение ще се увеличава капитала и акциите тръгнаха яко на горе. К'во да сеправи " Калитковски " късмет.
Мисля, че си заслужих прякора "Овчарчето Калитко".
Отивам да си регистрирам новият прякор!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НОВОБРАНЕЦ 12Уха! На тази борса се правят луди печалби.вчера си купих 100 бр х 8.10 и днес съм вече на печалба 200 кинта. Утре ще изкарам още 100.
Някой ще ми каже ли откъде се пуска тука усмихнатото личице за да видите колко съм ухилен.
Коментар
Коментар