IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Варна A АД (HVAR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Извинявайте за семплия въпрос. Тази позиция не я следя, но днес ми стана интересно! Кой дърпа конците на холдинга?
    Благодаря предварително!

Коментар

• тука са едни другари и не се знае да ли ще остане нещо

Коментар

• Няма лошо ще има търгоро на добра цена

Коментар

• Мирише ми на отписване, кой знае защо, дано да греша
          tya

Коментар

• Честито на търпеливите и спечелилите !

Коментар

• Добре, че беше КРЗ-то, че иначе не виждам откъде профит.

Коментар

• Че то не е спирало
                tya

Коментар

• Тук пак взе да става интересно

Коментар

• Тези тук пак потеглиха надолу...

Умирам да ги гледам
                    tya

Коментар

• Под инфо имах предвид кой го прави, но няма отговор по въпроса...
                      tya

Коментар

• ....
                        Last edited by Овчарчето Калитко; 07.08.2010, 16:52.
                        Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Tya, как да няма инфо, та ти първа даде инфото на 03 февруари когато някой панически продаде и обърна тренда:[quote="tya"].... Кой според вас има полза от това и къде е интригата, за това иде реч Дано не си мислиш, че търся под вола теле, но тук нещата миришат и като че ли следва продължение. Според мен това беше опит за манипулиране на пазара. .....

Коментар

• А, нея и аз я чакам още отпреди месец, когато позицията ми привлече вниманието - виж по-долу. Има някаква игра, но не ми е ясна и питам ли питам, ама никакво инфо...
                            tya

Коментар

• Следя си кобоса. Говоря за новината която щяла да се чуе както каза Ърнингс

Коментар

• Виж си Кобоса...
                                tya

Коментар

Working...
                                X