IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Варна A АД (HVAR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rasovski
    Отчета може да е страшен но ако няма дивидент всичко останало са праэни прикаэки
    Не виждам в този ГЛАД за кеш, коя компания ще раздаде дивидент!
    Сега когато свиването на икономиката е към края си и се надяваме да почне бавно възстановяване всеки лев е важен - иначе трябва да отидат в банката и да търсят кредити на високите лихвени нива в момента!

Коментар

• Първоначално изпратено от мечка - стръвница
      Първоначално изпратено от pinko-rp
      Ех че хубаво отчетче излезе тука!

Май ХВАР се оказва най-подценената позиция на пазара: P/E 4.19 ; P/E 0.2946
      Един холдинг но с 2 бр П/е ???, едното да не е п/б? Ама май и други, с интересни собственици имат подобни числа
      Не е препоръка
      А дивиденти дават ли ?
      Второто е P/B разбира се - грешката е моя!
      Купувайте си Старата планина, че след 60% спад в приходите се вдигнали 10%!

АЗ ЩЕ СИ СТИСКАМ ХВАР-ЧЕТАТА И ЩЕ СИ ГИ ИЗЧАКАМ ОЩЕ МАЛКО!!!
      ТЕ СА МИ В ПЕНСИОННИЯ ФОНД И НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ МЕ ОСТАВЯТ БЕЗ ПЕНСИЙКА

Коментар

• Отчета може да е страшен но ако няма дивидент всичко останало са праэни прикаэки
        rasovski

Коментар

• Отчета наистина е прекрасен!

Поздрави на мениджмънта за постигнатите цифри!

Единственото, което искаме (ние, миноритарните акционери) е повече прозрачност!

П.С. тази година не бихме се разсърдили и на малък дивидент!

А също: време е, за стабилизиране на цената на акциите! Стига с по няколко бабешки акции да сме все в червения спектър на цветовата гама!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinko-rp

Един холдинг но с 2 бр П/е ???, едното да не е п/б? Ама май и други, с интересни собственици имат подобни числа
            Не е препоръка
            А дивиденти дават ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
              Първоначално изпратено от pinko-rp

Да не би случайно да имаш нещо за продаване?
              2-3 хиляди бройки, не повече

Ама чакам не 8.50 а 85 лефчета.

Коментар

• Евалаааааааааа на Холдингаааааа....
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinko-rp

Да не би случайно да имаш нещо за продаване?

Коментар

• Ех че хубаво отчетче излезе тука!

Коментар

• Здравей морски :-)
                      Това, което съм написал не се отнася само за проекта Алея Първа. Ако се поразровиш в търговския регистър както и в обеснителните бележки през 2009 година ще видиш какво е направил холдинга за една година. След това се опитай да намериш компания на БФБ, което е придобила повече активи от Холдинг Варна. До колко са рентабилни сделките времето ще покаже разбира се, но докато повечето публични дружества вървяха надолу 2009г. този холдинг придоби много активи и се подготвя за по-добрите времена,които неминуемо ще дойдат. Основния проблем тук е ликвидността, но с времето и цените и тя ще си дойде на мястото.
                      Хайде успех на всички !

Коментар

• Несериозно е да сложим просто така етикет сериозна или несериозна на база "намерения".

Коментар

• Сериозна компания със сериозни намерения БРАВО !

Коментар

• Холдинг Варна се ангажира с конкретни обещания и срокове за "Алея Първа.......

http://www.moreto.net/novini.php?n=70974
                            Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Аз малко се извинявам, но ... въпроса на анкетата би могъл да се замени, а направо да се пусне нова с питането : Бихте ли търсил под вола теле в случая с ХВАР?

Няма препоръки и никакви мисли по каквито и да е въпроси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Superman
                                я сега аз да питам нещо...
                                аз си купих 100 акци по 10,60лв=1060 лв + 10лв комис.=1070лв след като цената падна от 100-то лева, защото си мислех, че цената ще скочи поне над 11 лв, щом някой е купувал на 100 лв. Сега като развалиха сделката за 100 лв на акция, става ясно че и 10,60 за акция е много и пак цената ще си падне до 9,30 лв., демек моите акции стават 100 акции по, 9,30 = 930 лв, значи съм се набутал 140 лв
                                Супермане, не си се набутал много,. ако разбираш какво имам предвид, и в никакъв случай не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X