Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Холдинг Варна A АД (HVAR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНямат ли пипане в кръчмата на Орлин?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВеригата им за бързо хранене Мустанг Фууд фалира, а заведенията и затвориха, след като наляха сума ти пари в нея, така, че каква е гаранцията
Коментар
-
Алея 1 е като акциите на Суецкия канал в 19 век. Скоро дивиденти от там няма да има, така, че оптимизма на някой е леко пресилен. А и компанията стояща зад холдинга няма успешни заведения - Веригата им за бързо хранене Мустанг Фууд фалира, а заведенията и затвориха, след като наляха сума ти пари в нея, така, че каква е гаранцията, че след всички тези вложени милиони по морето тенденцията ще се обърне? А трябва да вложат много-много-много пари, преди да започнат да печелят каквото и да е и то в далечно бъдеще.
Имот край морето във Варна? Да бе, да!
ДЪЩЕРНИ ПРЕДПРИЯТИЯ
Св.Св.КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА ХОЛДИНГ АД
КАМЧИЯ АД
М-САТ КЕЙБЪЛ ЕАД
ВАРНА РИЪЛТИС ЕАД
УД РЕАЛ ФИНАНС АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ АД
ИП РЕАЛ ФИНАНС АД
ТПО ЕООД
РАВДА ТУР ЕООД
ГОЛФ ПЛЮС ЕООД
ЕЛЕКТРОТЕРМ АДLast edited by Jay Gould; 09.05.2012, 18:07.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеЗа тези които леко се съмняваме в профитабилността му, би ли споделил, какво е порфолиото, какво толкова те впечатли точно в него?
На маркет кап. от 20 млн. лв. - не бих се замислил, ще излезе и тази акция някой денThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеПриема забележката, ще ползваме по-популярни думи.
Фолиото не ме накефи достатъчно! Но, не искам да ви развалям рахатлъка. Дано ви се оправдаят инвестициите! И успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеhttp://www.holdingvarna.com/investments.php
Това е само относно портфолиото. Т.нар профитабилност (каква хубава дума) е друга тема.
Фолиото не ме накефи достатъчно! Но, не искам да ви развалям рахатлъка. Дано ви се оправдаят инвестициите! И успех, разбира се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеЗа тези които леко се съмняваме в профитабилността му, би ли споделил, какво е порфолиото, какво толкова те впечатли точно в него?
Това е само относно портфолиото. Т.нар профитабилност (каква хубава дума) е друга тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеМерси, питам понеже акцията ми е атрактивна на цени от 4-5 лв.
Харесва ми портфолиото тук от дружества - ориентирани са в сектора на услугите
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеМерси, питам понеже акцията ми е атрактивна на цени от 4-5 лв.
Харесва ми портфолиото тук от дружества - ориентирани са в сектора на услугите
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНе! Има само едно малоумно кръгово и табела. Тимаджийските проекти обикновено зациклят на фаза "дупка" и "табела". В тая връзка, ако Бойко не иска да строи "Белене", да го даде на дружките си от "отбора" - ще си остане гьол като дупката на стадион "Варна"...
Харесва ми портфолиото тук от дружества - ориентирани са в сектора на услугитеThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар