IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

    Къде ти вождът ще има представа от такива работи ... :-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

      Интересно ти дали може да си направиш сайт. Хубавия сайт се прави от професионалисти. Два примера в тази насока- дизайна на Windows XP, не е правен от Microsoft, а е специално поръчан на дизайнерска фирма в САЩ. Преди 4 години Стивън Кинг плати 160 000 $ за да му направят сайт. Ако не си в този бранш и нямаш предства от Web технология е по-добре да не изказваш мнение. Лошото е че в България се смята, че направата на един сайт е проста и евтина работа, но това всъщност е визитната картичка на една фирма.
      Конкретно фирмата ISYGEN имат разработен готов енджин за направа на сайтове и по този начин се скъсява времето (ресурсите) за направата на сайт. Taka че ако сравняваш сайтове правени от ISYGEN ще видиш че идеологочно те са сходни - като навигация и като организация на самия сайт. Ако за един сайт се ползва MS Front Page ще се получи същия ефект. Тогава следва ли да говорим за подражание? Що се отнася за иконите и др. подобни картинки - те се продават - купуваш си и имаш право да ги ползваш. Ако се разровиш в Интернет ще откриеш тонове такива икони включително и на различна тематика.

      Коментар


      • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

        Албена даже и един сайт не могат сами да снаправят. ВИЖТЕ КАК СА КРАЛИ. ХА-ХА-ХА.

        За родните Интернет потребители новият официален уеб сайт на туристически комплекс „Албена” (www.albena.bg) ще се стори „глътка свежа визия” предвид статистиката, която отчитат непрофесионално реализираните дизайнерски проекти, на които се крепи българското Интернет пространство. Но ако надникнем в международната мрежа, попадайки на уеб сайта www.clubmed.fr, едно невъобразимо облекчение нахлува направо през зрителните ни сетива, за да плеснем с ръце на „професионализма” на създателите на сайта на Албена - небезизвестните Icygen.


        И веднага си поставяме въпроса: Кой на кого повлия при вземането на решение за избор на дизайн на уеб сайта? Вероятно няма уеб „формирование” в България, което да не се е натъквало на обичайните пречки с „вездесъщи и всезнаещи” клиенти, които претендират, че са компетентни по всички въпроси, засягащи професионалната реализация на Интернет проекти. Дотук добре! Но нека си представим ситуацията, в която една (надяваме се) уважаваща себе си уеб агенция решава да пренебрегне професионалните принципи и фирмената си политика в името на финансовите и авто-рекламни изгоди, които би извлякла от поставянето на „подписа си” под проекта „Албена”. В средите на българските уеб професионалисти отдавна се разискват такива спорни и трудно решими проблеми като въпроса за това „как да създадем и наложим „стандарта” за професионално изпълнение на Интернет проекти”. На западния Интернет фронт, а и на източния (визирайки руските уеб агенции) отдавна е наложено бизнес правилото от страна на уеб професионалистите, че именно клиентът се съобразява с професионалните начини за реализация на уеб проекта му, уважава и въобще не поставя под съмнение компетентността на уеб агенцията – изпълнител на проекта му, а последната от своя страна – се ползва свободно от корпоративния си авторитет и притежава безпрецедентно професионалното правомощие да защити и реализира проекта, който ще бъде най-успешен и ефективен за специфичния бизнес на клиента. С други думи, за да се върнем на темата на статията ни, ако екипът от страна на Албена, който е следял изпълнението на проекта, е наложил своите некомпетентни правила за бизнес сътрудничество, то създателите на проекта в лицето на Icygen, са реагирали по типично родния стил на действие в такива ситуации: те просто са „свели глави” при вида на сумата във фактурата, тайно надявайки се на вълна от клиентски поръчки, които биха ги залели от страна на тур оператори и въобще камарата останали нашенски туристически обекти.

        Но нека не прекаляваме със сарказма, а да се отдадем на откриване на 10-те „очеизвадни” прилики ли, разлики ли, между www.albena.bg и www.clubmed.fr.

        P.S. Уеб дизайнерите, които обичат да наблягат на детайлите при реализацията на своите проекти, могат да обърнат специално внимание на иконата, изобразяваща принтер на сайта на Албена, която съвпада и до пиксел, и по размер, с иконата за принтер на добре известния ни Интернет портал Dir.bg. Добре е да се учим от „първите в Интернет”, но нека не прекаляваме с подражанието. Дизайнери, адаптирайте на воля, както правят Вашите американски (?) колеги от Icygen!

        Коментар


        • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

          Какво да ти казвам във форума императорe. Аз тук се забавлявам. А другото е работа и пари, което ти е много ама много далечно на теб. Аз нямам намерение да убеждавам във форумите никои и за нищо както ти го правиш по цял ден та по този начин да ти се възхищават и да си мислят колко си умен.

          Коментар


          • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

            Императорче. Много не се репчи. То е ясно кой разбира и кой не. Най малко ти си човека дето ще даваш определения, който купува и продава по телефона и се прави на инвеститор.

            Коментар


            • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

              Бай Благой, ти нямаш абсолютно никакво право да плямпаш за отчети. Майа забрави как преди ти упорито твърдеше че са НА ЗАГУБА дружества, които всъщност отчитаха РЪСТ НА ПЕЧАЛБАТА? И ти си никой, та да говориш пренебрежително по мой адрес, ти, който освен да плюеш из форумът, нищо смислено и разумно се си казал, разбра ли, нищожество? А дърводелец е бащати, като съдим по сина му.
              Равновесие, ти си прав, разбира се. Някой по-долу разправя, че шефовете на Албена не разберат от мениджмънт... затова в курортът има какви ли не инициативи ЦЕЛОГОДИШНО, а миналата година отмъкнаха клиенти от Слънчев бряг, които какво вече писах, донесоха 15 000 000 евро.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

                човек има свойството да намира това което търси и нищо повече в Албена всички са се вторачили в слабостите , а в Кремиковци и в Химко в силните страни. Това че пада дадена акция пада не означава че нещо фундаментално се е променило - ако някой може да каже какво чак толкова се е случило между края на февруари и края на април да го каже. Споре мен просто прилива стана отлив. След като отново водата се покачи гледната точка отново ще се измени

                Коментар


                • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

                  Уж KREM беше балон, а то какво стана. Индианецът се оказа истински, а желязната Албена е 30% надолу!
                  Албена си е добра фирма, но наистина мениджмънта и е куц. Червени мошеници, които инвестират парите на акционерите в летище за леки самолети. Това им е хобито сега. Вместо да ремонтират хотелите, ще му строят писти.

                  Коментар


                  • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

                    Освен това приятели не забравяйте и факта, че начело на момата Албена са разни типове, които най малко им е до управление на дружеството. Къде защото нищо не разбират о тмениджмънт, къде заради това, че са достатъчно богати и им е през оная работа. Това са хора, които не са създали нищо в живота си, а само са получавали наготово. Къде с лъжа, къде с връзки. Така че и 50 лв. им е много. Но и това ще стане

                    Коментар


                    • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

                      Там и е мястото ! Даже на 50 по и приляга!

                      Коментар


                      • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

                        Така както е тръгнало може да падне и на 60 !!!!!!!

                        Коментар


                        • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

                          Съвсем я закърши горката!
                          Tragnala e rozovata pantera...

                          Коментар


                          • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

                            вече не чак толкова

                            Коментар


                            • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

                              Албенчето е хубава мома, но е много надута.

                              Коментар


                              • Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????

                                И вземи Императорче малко да прочетеш специализирана литература, и да не говориш глупости щото направо ставаш за смях. Ти дърводелски техникум ли беше завършил? Някъде четох ама не знам в коя тема беша.

                                Коментар

                                Working...
                                X