Тишина и спокойствие - ако е по-дълго повече ще купим .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Нео - не се заяждай, момчето ми.
По-долу ти зададох въпрос - това ли ти е отговорът - че аз съм бил безнадежден случай? Щом човекът твърди нещо, би трябвало да има някакви основания, ако спори - някакви доводи - но ти си толкова глупав, че никога не си написал нещо смислено в тоя форум.
И какво е... Кузов ли беше, Кутузов ли, каквото там?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Аз също подкрепям Императора. Надолу заради кое? Или просто защото на всички им се иска да се налапатЕто даже нещо, доста познато наистина, на което се натъкнах докато си разглеждах наляво- надясно :
"17,7 млн. лв. е печалбата на "Албена" АД за 2005 г., съобщиха от дружеството. Това е с 9,25% повече от отчетената през 2004 г. Курортът е известен с най-добрата си политика на българския пазар за максимално усвояване на капацитета на базата през годината. Около 200 са немските туристи в курорта още в началото на март, които са пристигнали по програми, които ползват центъра по таласотерапия към хотел "Добруджа" в курорта."
източник http://infotourism.net/news.php?newsid=4366&name=
Увеличението на печалбата си го знаем. Обаче говорим за туристи (макар и малко на брой) през МАРТ по българското черноморие. Това да сте го чули за ZLP,SLB или нещо там друго?Айде да видим тогава кое лятно туристическо дружество има и ще има най- добрия мениджмънт в БГ. Защото само ще припомня на всички, че до преди няколко години велико нещо бе да чуем, че сезонът някъде е започнал края на Април или началото на Май. Продавайте още, продавайте!!!
Успешна и доходоносна!~МЕЧО~
Коментар
-
Бедни ми бедни императоре, отдавна съм те отписал като безнадежден случай.Не можеш да разбереш нещо, което е неразбираемо за твоя интелектуален капацитет.Много отдавна беше заявил, че не искаш да комуникираш с мен и това е и моето желание.Моля те занапред да се обръщаш към твоята вярна пасмина от привърженици на Атака.Между другото те поздравявам с Владимир Кузов.
Коментар
-
Чакай, недей - сам ще се сетя.... мъ-ъ-ъм-м-м...
Аха !!! -Цената на акциите на Албена трябва да пада, щото печалбата и приходите на дружеството растат !!! Т`ва е отговорът ли?
Или не... може би... а-ха - защото активите и се увеличават - и като брой на базите и като стойност....
И това ли не?...м-м-м-м-м-м-м... а-а-а-а, сигур защото за Албена сезонът вече почна и първите туристи си харчат кинтите в нея?
А-а-а-а, сетих се - защото цената на имотите по Черноморието (а Албена има бая такива) расте... не познах ли най-сетне? :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Импи търси друг шаран та да не е сам в блатото.От техническа гледна точка ALB седи много зле.Докато BG 40 регистрираше все нови исторически върхове курорта се свличаше.До лятото задължително ще тества 64.15 и не е сигурно, че няма да пробие това ниво.Ако сре там в края на юли можеш да се гмурнеш.
Коментар
Коментар