IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от аналгина
    Колеги, не мислите ли, че тази позиция поизостана в сравнение с еуфорията при много други. А основание за това, поне според мен няма - дори напротив.
    1. От 01.01.2007 България ще е най-евтината туристическа дистинация в ЕС.
    2. Цените на услугите е много вероятно да се повишат.
    3. Дружеството има доказано добър мениджмънт.
    4. Правят много разумни инвестиции.
    5. Все ми се струва, че като започнат да инвестират от запад в БФБ, ще избират дружества с по-голяма пазарна капитализация и ликвидност. А от такивата, Албена ми се струва едно от тези с най-привлекателни показатели и переспективи.
    Съгласен с Аналгинов. Само дълговете на компанията тежат.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• To edin devident ama aide.:L)
      Niakoi vzimal li e devident za da vzema da se zavartia krai poshtenska banka?
      To nie hubava shte se obedenim okolo 200 ama da ne si ostanem s lakardiite vav foruma,L(

Коментар

• мисля, че като фундамент и като инвестиции има още какво да се желае от дружеството и затова се чудя за какво ни беше този дивидент дето го раздаваха тази година.
        може би ако нямаше дивиденти, цената вече щеше да е минала 100

Коментар

• Вижте аз предлагам да се обединиме около една цена от 200 и това.Няма какво да си приказваме.
          Life won't wait for you.

Коментар

• predragi mi Valentinski, mozeshe da prodadesh na stotak predi godina i polovina, da sazelenie, protivno vsichki ochakvania, tsenata samo gravitira leko okolo 80 prez poslednata godina, spored men edna tsena ot 120 naistina e realna v momenta. 150 sashto ne mi zvuchi losho, makar che pak mi se struva malka.

Коментар

• аз също дори мисля под 120 да не продавам.
              а пък в по дългосрочен план мисля да видим и цена 150 BGN.

Коментар

• Вярно е, че позицията поизостана. Пълнил съм на няколко пъти и нямам намерение да продавам под 100!

Коментар

• много се радвам,че има и други оптимисти за тази позиция освен мен.аз тихо си пълня....

Коментар

• Колеги, не мислите ли, че тази позиция поизостана в сравнение с еуфорията при много други. А основание за това, поне според мен няма - дори напротив.
                    1. От 01.01.2007 България ще е най-евтината туристическа дистинация в ЕС.
                    2. Цените на услугите е много вероятно да се повишат.
                    3. Дружеството има доказано добър мениджмънт.
                    4. Правят много разумни инвестиции.
                    5. Все ми се струва, че като започнат да инвестират от запад в БФБ, ще избират дружества с по-голяма пазарна капитализация и ликвидност. А от такивата, Албена ми се струва едно от тези с най-привлекателни показатели и переспективи.

Коментар

• Da, miastoto e prekrasno no ot kashtichkite nishto ne stava.
                      E iavno si fen na spartanskia turizam.
                      Edva li poznavash rusalka po-dobre ot men, edno vreme -razbirai predi revoliutsiata sirech-predi 89 naistina beshe dobra baza, samo che ima edno "no", togava prez onezi vremena kompleksa se manazirashe ot "CLUBMED" - Vervai mi.

Коментар

• Първоначално изпратено от Morski
                        da vzeme da udari po edna mistiria i edna boia na kashtichkite v rusalka
                        Колега ... какво им има на къщичките в Русалка ? Това лято почивах там и мога да ти кажа че по-добро място за почивка по българското черноморие - НЯМА .

Коментар

• Da ama pazara kakto se vizda mai ne opravdava ochakvaniata.
                          Vse pak sam optimist za trenda.

Коментар

• Предлагането под 100 лева взе да намалява, дали няма да станем свидетели на раздвижване по позицията тези дни.
                            На база капиталовата стойност на акция и отчетите, откъдето стават ясни и други неща мисля, че позицията е видимо подценена в момента.

Коментар

• като чуя за тоз госин и лошо ми става.

Коментар

• Колко грандиозен може да бъде един аквапарк щом ще струва само 2 милиона EURO
                                защо се опитват да манипулират хората не мога да разбера все едно откриват топлата вода ;-([/quote]

Коментар

Working...
                                X