Хайде сега Теодоре ИВ, чети какво си казвал на страница 3 и 2 от темата и си води друг път записки. Иначе на Ком има места, ама не знам на море ли си тръгнал или на Делфинариум, защото сега тренират новата програма за сезона, о после се къпят в басейна на Ком само тюленчетата. През това време водим белите мечки на дискотека. Програмата се казва " Централни Балкани ".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
На 15.04.10 Теодор Ив написан в отговор по полемиката.....
Първоначално изпратено от Teodor Iv Разгледай мнениенали съм ти писал юни че ще ти пиша, ама не издържах
Преди малко един приятел ми пусна линк, за резервация на Албена от чужд сайт - та там гледам хотел Орлов го продавате на доста по-ниски цени - 43 euro за резервация от 27 август за справка на сайта на Албена е 62euro/120лв/, та ми стана ясно, че наистина цените са с 25% по-ниски - ама за чуждите граждани, бе и за българи става, ако се осетят от де да резервират.
А сайта е от най-големите за резервации - сам ще се сетиш кой е,ама сигурно стаите са до асансъора за тез цени
Мислех юни, пък те прИмоциите вече почнали
Коментар
-
На 15.04.10 в 10.24 Албен4о написан в отговор по полемиката.....
Първоначално изпратено от alben4o Разгледай мнениеТака сте решили, няма лошо. Но да се сърдите на себе си и да не протестирате ако Ви настанят в маломерна, т.нар. икономична стая в която едната стена граничи с асансьорната шахта и то с двете Ви деца! Или на първия етаж - ниско до тревата и много близо до играта на децата, пардон, олелията на децата! Или в северните стаи с парков изглед към Плевен или Пазарджик.
Проблемът на българина е, че не иска да се научи да планира своят летен отдих. Това е истината.
Коментар
-
На 15.04.10 в 10.04 часа Теодор Ив написа.......
Първоначално изпратено от Teodor Iv Разгледай мнениеалбенчо,
не вярвам да си толкова глупав, ама както и да е - юни, до средата на юли, ще видиш наистина ниските цени за Албена.
Ама навсякъде има баламурници,за едно нещо, едни го плащат много скъпо, други много евтино - справка борсата
Това беше от мен - ще ти пиша вече юни - като пуснете ниските цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teodor Iv Разгледай мнениеБраточка я намери де съм казвал, че цените за Орлов ще ги видим даун ???
Свободни съчинения си писал и понеже нищо не си разбрал сега наново.
Постът ми беше към колегите - който може да си планира свободно лятото, няма конкретни дати и специални изисквания за конкретен хотел, спокойно може да изчака ласт минит. Когато ти писах това, беше края на април - не минаха и 10 дни и опсссс Ком /с най-добрият ресторант, поне преди 5-6год де, хубав басейн, единствения с дискотека/ ултра инкл 39 и 54лв за цялото лято !!!! Тези цени бързо напълниха хотела и сега гледам 66лв.
Днес гледам нова прИмоция http://www.albena.bg/bg/offers/view/id/43
та и тогава ти писах, за мен акциите на албена ми са по-сладки на 15лв, не на 150
Към колегите да поглеждат по-често сайта на Албена.
Към албенчо/албенко да му повторя,че трудно схваща замисъла, Албена е единствения бг морски курорт дето бих отишъл и нямам никакво намерение да я плюя, а само да избера момента, да си взема хубав пакет в хубав хотел/то същото като акциите било/!
Коментар
-
албена
Първоначално изпратено от albenko Разгледай мнение
За записвания.... ми, като гледам то юни или юли - визирам Теодор Ив квото казваши и дето се пънеще, че цените за Орлов ще ги видим даун, нящо ни съ оправда. Ми що ли не съ изнинадвъм? Я да видим какво става в новия сайт на ... бенката?
http://www.albena.bg/bg/offers/view/id/23
Ау, ми то станалу цена веки 82 лева. А, беши 72 лева във високия сезон. Какво казваши Албенчо? Какво казваши Теодор Ив? Ау, какво стана. Ми то юли станало веки. Ау, каква прогноза. Ау, как съ появиха и цени за икономични стаи - до асансиорът и с гледка към Павликени. Ау, ау., олеле. ТЕОДОРЕЕЕЕЕ ИВ, къдя си?
Свободни съчинения си писал и понеже нищо не си разбрал сега наново.
Постът ми беше към колегите - който може да си планира свободно лятото, няма конкретни дати и специални изисквания за конкретен хотел, спокойно може да изчака ласт минит. Когато ти писах това, беше края на април - не минаха и 10 дни и опсссс Ком /с най-добрият ресторант, поне преди 5-6год де, хубав басейн, единствения с дискотека/ ултра инкл 39 и 54лв за цялото лято !!!! Тези цени бързо напълниха хотела и сега гледам 66лв.
Днес гледам нова прИмоция http://www.albena.bg/bg/offers/view/id/43
та и тогава ти писах, за мен акциите на албена ми са по-сладки на 15лв, не на 150
Към колегите да поглеждат по-често сайта на Албена.
Към албенчо/албенко да му повторя,че трудно схваща замисъла, Албена е единствения бг морски курорт дето бих отишъл и нямам никакво намерение да я плюя, а само да избера момента, да си взема хубав пакет в хубав хотел/то същото като акциите било/!
Коментар
-
albenko, duke, мерси за мненията, дано няма неприятни изненади и имаме наистина добър сезон!
markov, цената 82 е за нормални стаи, икономичните са до 23 юни (със звездичка)!
Поздрави на всички!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от duke Разгледай мнениеАми хубав хотел, на брега е, дълги години беше запазен само за френския пазар.Снимки и подробности има в сайта.
На мен ми с евижда много цената от 82 лева на човек за тризвезден хотел и то изрично опоменато в промоцията:
" Цените са за ИКОНОМИЧНИ СТАИ, чийто брой е ограничен. Икономични са стаи на първи етаж, до асансьор и т.н. "
Миналата година бях на Албена в Лагуна биич, мисля че беше по добър , но Албенчо да каже кви са цените и има ли места там ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от otvorko_dsk Разгледай мнениеАлбенко, Дуке, като сте спецове и сте в Арлбена, дайте нещо повече за този хотел Орлов, щото жената ме е подлудила с него. В БГ мама го пишат и4 комвентират, но никой нищо не знае с подробности за нето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от albenko Разгледай мнениеЛипсата на опит..... за младоците- това не е важно. Рутината се гради години, важното е да са ми под ръчица и меки като пластилинче, за да си ги формира Батко Албенчо, както той си знае. Един отбор ягодка, един отбор черешка, един отбор тиквичка " изобилна " , прасковка, кайсийка. Така са прави хубавия компот - асорти със всички плодове и добрата шопска салата - със сирене и ситно нарязана пера от пресен див лук. Само дивия лук ми бяга засега, ама догодина и от него и от кориандъра ще имам, няма само резине да слагам в таратора, ще има и първокласен испански копър. Айди със здраве, че утри съм на Горица, на белото грозди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от duke Разгледай мнениеПоздрави от Албена!
Днес ми беше първото посещение за годината.Няма много промени в сравнение с миналата година.Повечето колегите вече са ги описали. Едно от положителните неща, които ми направи впечатление е новия екип в маркетинг и продажби. Всички са млади и много мотивирани!Дано само липсата на опит не им изиграе някоя лоша шега, че сезона май се очертава силен. Говорих с колеги туроператори, записванията на руския пазар са много добри.
Коментар
-
Поздрави от Албена!
Днес ми беше първото посещение за годината.Няма много промени в сравнение с миналата година.Повечето колегите вече са ги описали. Едно от положителните неща, които ми направи впечатление е новия екип в маркетинг и продажби. Всички са млади и много мотивирани!Дано само липсата на опит не им изиграе някоя лоша шега, че сезона май се очертава силен. Говорих с колеги туроператори, записванията на руския пазар са много добри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВ Албена ми се струва, че се очертава един доста добър сезон. Леко възстановяваща се световна икономика, очакван ръст на световния туризъм, падащо евро (огромен плюс), проблеми на чуждестранни преки конкуренти на туристическия пазар (май това може да е единственото положително нещо от кризата в Гърция)...
Duke, Alben4o, пишете как вървят записванията и какви са ръстовете към момента.
Поздрави!!!
Здравейте. Нещо стана с моя стар ник Албенчо, затова продължавам с нов Албенко. Аз съм си. Може би е от спорадичните сесии на нета в село - това за Вик Хънтър.
За записвания.... ми, като гледам то юни или юли - визирам Теодор Ив квото казваши и дето се пънеще, че цените за Орлов ще ги видим даун, нящо ни съ оправда. Ми що ли не съ изнинадвъм? Я да видим какво става в новия сайт на ... бенката?
Ау, ми то станалу цена веки 82 лева. А, беши 72 лева във високия сезон. Какво казваши Албенчо? Какво казваши Теодор Ив? Ау, какво стана. Ми то юли станало веки. Ау, каква прогноза. Ау, как съ появиха и цени за икономични стаи - до асансиорът и с гледка към Павликени. Ау, ау., олеле. ТЕОДОРЕЕЕЕЕ ИВ, къдя си?
Сега сериозно.
Записванията вървят чудесно. Изградена е чудесна система за превенция на всички негативно рискове от миналия сезон. Мисията да се представи Орлов на българите в целият му блясък е повече от успешна. Бих казал 6--.
Коментар
-
В Албена ми се струва, че се очертава един доста добър сезон. Леко възстановяваща се световна икономика, очакван ръст на световния туризъм, падащо евро (огромен плюс), проблеми на чуждестранни преки конкуренти на туристическия пазар (май това може да е единственото положително нещо от кризата в Гърция)...
Duke, Alben4o, пишете как вървят записванията и какви са ръстовете към момента.
Поздрави!!!
Коментар
-
Добри новини от туристическата индустрия. Не, че Албена ще си подобри много бизнеса, но икономиката като цяло ще има още един добър сектор. Не очаквам от Албена много добро представяне поради многото хотели насторени през последните години, колкото и да са слаби конкурентите, вземат по нещо от старите играчи на пазара.
Коментар
Коментар