IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• вижте как са офертите- някой играе за 50 стотинки!

Коментар

• Ще отскоча аз другата седмица до Албена да я видя лично що за стока е, че така се вдига.
      Ще инспектирам плажа, басейните и баровете на Ралица супериор, да видя що аджеба така изригва тая акция

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
        ALBHL изостана в пъти от цената на майката , и настава времето да я догони.Който купил купил , така де
        Така, такааааа
        Пазарите са неефективни, ама всичко си е до едно време

Успех на всички повярвали в Албена

Коментар

• Успех от все сърце.

Коментар

• Аз съм влязъл, но никога не наливам всичко наведнъж, а сега просто исках да допълня и все ми се струва, че ще имам тази възможност другата седмица. Не съм сляп оптимист, и не мисля, че всичко ще расте линейно.

Коментар

• Ми кво чака досега че не си купил а?Влизай в холдинга за да наваксаш.

Коментар

• Няма проблеми това беше закачка, но днес чаках малко да отпусне растежа и да купя по в ниското, а то се оказа невъзможно.

Коментар

• Сори,но нали тука е форум за коментар на акции а не за простащината дето се пише ежесекундно ,чудя се на инвестора

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
                    ALBHL изостана в пъти от цената на майката , и настава времето да я догони.Който купил купил , така де
                    Това не беше нужно да го обявяваш публично

Коментар

• ALBHL изостана в пъти от цената на майката , и настава времето да я догони.Който купил купил , така де

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
                        Тук под 70 лв. да продаваш??
                        Трябва да си на голям зор......ама всеки си знае
                        На 02.07.10 год. съм го написал това и продължавам да стоя зад него.....

Не е препоръка за нищо!
                        Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Може и да са изтупали от прахта сделката за лагунката .....
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            И аз не мисля че е помпене, търсят се бройки, а няма особено предлагане; според мен в скоро време ще разберем защо се вдигна толкова цената
                            Какво казваше стоянов на костов, иване признай си, така ли беше?? хахаха

Коментар

• И аз не мисля че е помпене, търсят се бройки, а няма особено предлагане; според мен в скоро време ще разберем защо се вдигна толкова цената

Като определено не смятам че това е неоправдано висока цена!!! Просто има далеч по-подценени компании в момента. Но ще почакаме и ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх Разгледай мнение
                                абе май не е помпане, големите бройки на продавачите веднага се засмукват, май и много продавачи няма.
                                Ама ще видим как ще се развие филма!
                                +11,3% за един съвсем обикновен ден, ?? без някакви особени новини ?? а от началото на месеца е май с +30% (няма и 10 дни, след стандартния отчет, в който нормално към момент са в загуба,(сезонността)) и допускаш., че няма помпане ?? хаха
                                не е препоръка, нали
                                Last edited by rozova pantera; 06.08.2010, 13:53.

Коментар

Working...
                                X