Може да си видите отчета
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VNMВие колеги инвеститори заради 2М неизплатен засега ( а дали въобще ) дълг свалихте капитализацията с 20 М. Бреей това му викам ефект на лоста. Дерзайте.
Коментар
-
Герко, не се обиждай, но ако не виждаш друга разлика между Албена и Кремиковци, значи по-добре за теб е да забравиш за търговията с акции.
Албена трябва да обжалва - ако трябва пред международен съд, защото не виждам на каквооснование трябва да плаща шест пъти по-висока концесия от Слънчев бряг например. Щом в тая крадлива държава няма закони - да си търсим правата навън.
Фордов - това е единственото или поне едно от малкото дрпужества, чиято печалба и чийто икономически растеж са абсолютно сигурни.
Да. :-) :-) :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от заядливецътСофийското дружество "Тесса енерджи" започва реализацията на проекта си за изграждане на ветроенергиен парк край Балчик, съобщиха от кметството в морския град след среща с управителя на фирмата Александър Щерев. Инвеститорът е спечелил дългогодишен съдебен спор с "Албена" АД за вдигане на 25 генератора върху 1100 дка бивша общинска земя в землището на близкото село Момчил над вилна зона Изгрев. От туристическата компания оспориха пред съда целесъобразността на ветроенергийния парк с мотива, че децибелите от работата на генераторите ще смущават спокойствието на туристите, а перките крият риск за прелитащите по Виа понтика прелетни птици.
Айдееее, срив до 50 кинта!!!
Сега пък и ги осъдиха.
паникааа, импе продаваааай, сриииив
Коментар
-
Императорът
Има ли разлика м/у Албена и Кремиковци ?
И двете имат огромни задължения идвете не плащат.
Шулева вече няма власта да пази Албена................и резултата е видим : Осъдиха “Албена” АД да заплати 2,018 млн. лв. на МРРБ за неизплатено концесионно възнаграждение ....................
Коментар
-
Осъдиха “Албена” АД да заплати 2,018 млн. лв. на МРРБ за неизплатено концесионно възнаграждение
14 декември 2005 | 12:37
Агенция "Фокус"
Варна. Варненският апелативен съд осъди “Албена” АД да заплати на държавата чрез Министерството на регионалното развитие и благоустройството сумата от 2 018 535 лв., която представлява неизплатена част от концесионното възнаграждение за 2002 г. и 2003 г., съобщиха от пресцентъра на МРРБ.
Дружеството трябва да изплати на държавата и още 47 777 лв. лихви, 224 109 лв. неустойки, както и държавната такса и съдебните разноски по делото.
“Албена” АД е концесионер на морски плаж “Албена” по договор от юни 1998 г.
Делото срещу дружеството беше заведено от МРРБ в началото на 2005 г. в защита на държавните интереси. Паричните постъпления от предоставянето и осъществяването на концесии съгласно Закона за концесиите постъпват в Държавния бюджет.
С иска си към “Албена” АД МРРБ изпълнява и задълженията си за контрол по сключените концесионни договори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът... то и други туканка чакаха Албена на 50, че и на 40 кинта, да си я купят, затова пропуснаха да направят удар на 60 и няколко...
Не разбирате ли, че логичната посока на тия акции е към 100 и нагоре? А логиката на пазарът рано или късно побеждава.
Нейния маршрут беше до 101 лв. после до 64 лв. и пак нагоре до 94 лв. а ти през цялото това време си стискаше любимата акция.
Логиката я оставяме на теб ние работим с факти. А факта е че акцията пада поне за сега
И преди да почнеш да плюеш по мен (както повечето пъти правиш) ще ти кажа че и аз имам акции от Албена.
Коментар
-
... то и други туканка чакаха Албена на 50, че и на 40 кинта, да си я купят, затова пропуснаха да направят удар на 60 и няколко...
Не разбирате ли, че логичната посока на тия акции е към 100 и нагоре? А логиката на пазарът рано или късно побеждава.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар