IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тишина и спокойствие - ако е по-дълго повече ще купим .
    M da......

Коментар

• Свободните пари на инвеститорите.

Коментар

• Че Албена да не търгува с парцелчета от по половин декар? Каква връзка имат фондовете с темата?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Според мен тенденцията на понижение е обща и се дължи на липсата на свежи пари. Фондовете инвестиращи в земя сега са хит и акумолират по-големия свободен ресурс на пазара.

Коментар

• Нео - не се заяждай, момчето ми.

По-долу ти зададох въпрос - това ли ти е отговорът - че аз съм бил безнадежден случай? Щом човекът твърди нещо, би трябвало да има някакви основания, ако спори - някакви доводи - но ти си толкова глупав, че никога не си написал нещо смислено в тоя форум.
            И какво е... Кузов ли беше, Кутузов ли, каквото там?

Коментар

• Аз също подкрепям Императора. Надолу заради кое? Или просто защото на всички им се иска да се налапат Ето даже нещо, доста познато наистина, на което се натъкнах докато си разглеждах наляво- надясно :

"17,7 млн. лв. е печалбата на "Албена" АД за 2005 г., съобщиха от дружеството. Това е с 9,25% повече от отчетената през 2004 г. Курортът е известен с най-добрата си политика на българския пазар за максимално усвояване на капацитета на базата през годината. Около 200 са немските туристи в курорта още в началото на март, които са пристигнали по програми, които ползват центъра по таласотерапия към хотел "Добруджа" в курорта."
              източник http://infotourism.net/news.php?newsid=4366&name=

Увеличението на печалбата си го знаем. Обаче говорим за туристи (макар и малко на брой) през МАРТ по българското черноморие. Това да сте го чули за ZLP,SLB или нещо там друго? Айде да видим тогава кое лятно туристическо дружество има и ще има най- добрия мениджмънт в БГ. Защото само ще припомня на всички, че до преди няколко години велико нещо бе да чуем, че сезонът някъде е започнал края на Април или началото на Май. Продавайте още, продавайте!!!
              Успешна и доходоносна!
              ~МЕЧО~

Коментар

• Бедни ми бедни императоре, отдавна съм те отписал като безнадежден случай.Не можеш да разбереш нещо, което е неразбираемо за твоя интелектуален капацитет.Много отдавна беше заявил, че не искаш да комуникираш с мен и това е и моето желание.Моля те занапред да се обръщаш към твоята вярна пасмина от привърженици на Атака.Между другото те поздравявам с Владимир Кузов.

Коментар

• Ми няма и да можеш, Вирусов...
                  По една проста причина - НЯМА ТАКАВА !!!!

Коментар

• И аз нещо не мога да разбера причината за понижение....
                    на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Нищо чудно и така да стане. При толкова фенове на техническия анализ тука. Чертаят едни графики и се взират в тях като в кристална топка. И предсказват - това ще се купува, това няма. Но им липсва островърхата шапка и магическия жезъл. Затова и не познават повечето пъти.

Коментар

• Хе-хе - че то въпросът не е какво ни се иска...

Коментар

• И аз съм съгласен - цената на ALB трябва да падне.
                          Ако не за друго, поне за да можем да си напазаруваме евтинко - точно преди дивидента.

Коментар

• Чакай, недей - сам ще се сетя.... мъ-ъ-ъм-м-м...
                            Аха !!! -Цената на акциите на Албена трябва да пада, щото печалбата и приходите на дружеството растат !!! Т`ва е отговорът ли?
                            Или не... може би... а-ха - защото активите и се увеличават - и като брой на базите и като стойност....
                            И това ли не?...м-м-м-м-м-м-м... а-а-а-а, сигур защото за Албена сезонът вече почна и първите туристи си харчат кинтите в нея?
                            А-а-а-а, сетих се - защото цената на имотите по Черноморието (а Албена има бая такива) расте... не познах ли най-сетне? :-)

Коментар

• Ти си будала. Айде, обясни ми, на мене, "шаранът", ЗАЩО АЛБЕНА ТРЯБВА ДА ПАДА?
                              Аре, специалистче, химково фенче, слушам те со интерес...

Коментар

• Импи търси друг шаран та да не е сам в блатото.От техническа гледна точка ALB седи много зле.Докато BG 40 регистрираше все нови исторически върхове курорта се свличаше.До лятото задължително ще тества 64.15 и не е сигурно, че няма да пробие това ниво.Ако сре там в края на юли можеш да се гмурнеш.

Коментар

Working...
                                X