IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз никога няма да продам , но много се ядосвам на необмислените решения които се вземат понякога от ръководството на компанията .
    А защо не купувате 77лв. малко или много са ?
    M da......

Коментар

• Единствения курорт, който поддържа пълен цикъл на работа.
      Всъщност, резултатите сами говорят за стойността на компанията.
      И както каза H5N1 "ако не ви харесва АЛБ, продавайте бе хора!.... "
      Аз също много обичам промоцийте....
      Всъщност сега имам и свободни пари, така че дайте!

Коментар

• Ама ако не ви харесва АЛБ, продавайте бе хора!.... Аз много обичам промоцийте....
        на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Какво и е на печалбата? Тя си расте !!! Зимни пързалки? Ами това е единственият летен курорт в Бг, който работи, макар и в непълен капацитет целогодишно - там винаги нещо има и нещо става.
          Някои може и да правят курортно селище за 25 000 000, ама то ще ли е от мащабът на най-мощното туристическо дружество?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако имат земята хората за 25мил. правят курортно селище, а Албенка
            не и стига печалбата да отремонтира .
            Явно поддръжката на комплекса е съизмерима с печаблата.
            Като се имат предвид и налудничавите идеи за таласо терапия, зимни пързалки и тн. - печалбите ще хвръкнат във въздуха за години напред. Подобна на пръв поглед не толкова неразумна се оказа идеята за хотел в Швейцарските Алпи.
            M da......

Коментар

• Тази година явно не могат да разчитат на нови кредити .
              Дано печалбата от 17 мил. и парите от продажбата на швейцарската база да стигнат за довършителните работи и ремонтите на 1-2 хотела. .
              А информацията за хотел" Фламинго" е доста нелогична и подвеждаща мисля , както и лъжите за акционерите в сайта на Албенка.
              M da......

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Default.asp?st...&id=04&iy=2006

Коментар

• фчера се порових из сайта и видях че има безжичен интернет по целия плаж.страхотно.понеже все още не съм ходил там някой може ли да каже колко е територията на целия курорт.

Коментар

• Да - неособено добър отчет.
                    Старче - каква печалба искаш през зимата? А за задлъжнялостта - споко - Албена е достатъчно силна компания, за да се справи.
                    За влизане - в дългосрочен план перспективите са добри. Говорим за най-мощното дружество в сферата на туризмът, което има огромен потенциал за развитие. От къде са тия дългове? Всичко се налива в инвестиции, в базата и възвращаемостта е сигурна, да не говорим, че конкуренцията на път да се самоунищожи е.

Коментар

• Императорът най-обективно мнение ще ти даде , но успех

[/img]
                      Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Мислех си аз за ALB, но добре че изчаках. По принцип от курортите то е най- класното, но съм песимист относто летния туризъм. Императоре, кажи си мнението по въпроса- струва ли си да се влиза на тези нива?

Коментар

• Най - лошото е че тенденцията е набелязана много преди отчета и преди миналогодишния и още преди .
                          M da......

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                            много шибан отчет
                            Верно че е лош отчета: Спад на приходи и печалба, влошаване на коефициентите за ликвидност, увеличаване на задлъжнялостта ....

Коментар

• много шибан отчет

Коментар

• Що пък да не използват и дирижабъли? Лошо няма, да.

Коментар

Working...
                                X