If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз никога няма да продам , но много се ядосвам на необмислените решения които се вземат понякога от ръководството на компанията .
А защо не купувате 77лв. малко или много са ?
Единствения курорт, който поддържа пълен цикъл на работа.
Всъщност, резултатите сами говорят за стойността на компанията.
И както каза H5N1 "ако не ви харесва АЛБ, продавайте бе хора!.... "
Аз също много обичам промоцийте....
Всъщност сега имам и свободни пари, така че дайте!
Какво и е на печалбата? Тя си расте !!! Зимни пързалки? Ами това е единственият летен курорт в Бг, който работи, макар и в непълен капацитет целогодишно - там винаги нещо има и нещо става.
Някои може и да правят курортно селище за 25 000 000, ама то ще ли е от мащабът на най-мощното туристическо дружество?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ако имат земята хората за 25мил. правят курортно селище, а Албенка
не и стига печалбата да отремонтира .
Явно поддръжката на комплекса е съизмерима с печаблата.
Като се имат предвид и налудничавите идеи за таласо терапия, зимни пързалки и тн. - печалбите ще хвръкнат във въздуха за години напред. Подобна на пръв поглед не толкова неразумна се оказа идеята за хотел в Швейцарските Алпи.
Тази година явно не могат да разчитат на нови кредити .
Дано печалбата от 17 мил. и парите от продажбата на швейцарската база да стигнат за довършителните работи и ремонтите на 1-2 хотела. .
А информацията за хотел" Фламинго" е доста нелогична и подвеждаща мисля , както и лъжите за акционерите в сайта на Албенка.
фчера се порових из сайта и видях че има безжичен интернет по целия плаж.страхотно.понеже все още не съм ходил там някой може ли да каже колко е територията на целия курорт.
Да - неособено добър отчет.
Старче - каква печалба искаш през зимата? А за задлъжнялостта - споко - Албена е достатъчно силна компания, за да се справи.
За влизане - в дългосрочен план перспективите са добри. Говорим за най-мощното дружество в сферата на туризмът, което има огромен потенциал за развитие. От къде са тия дългове? Всичко се налива в инвестиции, в базата и възвращаемостта е сигурна, да не говорим, че конкуренцията на път да се самоунищожи е.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Мислех си аз за ALB, но добре че изчаках. По принцип от курортите то е най- класното, но съм песимист относто летния туризъм. Императоре, кажи си мнението по въпроса- струва ли си да се влиза на тези нива?
Коментар