IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само аз ли не мога да отворя отчета им? Забива ми експлоръра при опит за отварянето му.

Коментар

• ..
      сори, оубърках постинга. Graham, поща

Коментар

• Албена е една от малкото подценени компании на БФБ.

Коментар

• гениите са ги отчели по покупна цена, не номинал... и виж собсвения капитал колко са го изкарали хахах

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
            Имаме отчетче
            "Изкупени собствени обикновени акции: -3310"

WTF ??
            "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Имаме отчетче

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                Graham, хубава си е Албенката. Нямам акции, но това не ми пречи и аз да я харесвам.
                И аз така Ветре.Една от любимите ми е
                Ти къде изчезна?
                Life won't wait for you.

Коментар

• Graham, хубава си е Албенката. Нямам акции, но това не ми пречи и аз да я харесвам.

Коментар

• Стига бе.Една акция да хареса Симо и вие да го иронизирате
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Т а р и к а т
                      Винаги съм твърдял, че Албенка е хубаво момиче.
                      така твърдеше и когато се нагрухтя на 88 кинта
                      ех Симо колко мУка ....

Коментар

• Какво толкова? Тази ценова политика (да се дават подобни намаления на българи като на западни туристи) се обсъждаше години наред, но понеже имаше достатъчно дойчовци, всеки хотелиер беше на мнение че българите "трябва да се доят", щом пазарът дава... Сега дойчовците ги няма и хотелиерите започват да стигат и до други прозрения..

Коментар

• Винаги съм твърдял, че Албенка е хубаво момиче.

Коментар

• "Албена" обявява цените си за Лято`2009
                            Последна редакция: 26.08.2008, 12:10
                            Публикуване: 26.08.2008, 10:36

До няколко дни курортен комплекс "Албена" ще обяви цените си за Лято'2009, съобщи зам.-директорът „Продажби" в комплекса Соня Стойчева. Освен новите цени, гостите на комплекса ще имат до 20 на сто отстъпка от цената, ако резервират и платят своята морска ваканция до 1 март 2009 година, информира Днес+.

В момента в „Албена" отдъхват 2400 българи. Това е с 400 души повече, отколкото по същото време на миналата година. От 28 август до 20 септември оферта за българи предлага по-ниски цени.

С над 30 процента по-евтино ще бъде и обслужване „ол инклузив" в тризвездни хотели. По-евтино ще излиза и късната ваканция с нощувка и закуска. „След като обявихме тези цени, само за пет дни имаме записани 200 желаещи да почиват през септември в "Албена", каза Стойчева.

Легловата база в "Албена" в момента е запълнена на 90 процента. Най-много гости в „Албена" има от Румъния - 2500 души. Оказва се, че много румънци ще пристигнат тук през септември и октомври на специализирани семинари и конгресни мероприятия.

Освен българи и румънци в курорта почиват 2300 руснаци, 1700 германци, 1400 скандинавци, 1200 французи.

Коментар

• Оле, оле, явно наистина доста хора се загледахте в тази компания Когато цената беше 110 или 140 лв., тогава 2 мнения нямаше в темата, ама като стана 60 лв. и изведнъж всички се юрнаха да обясняват колко висока била цената

Всичко на борсата скачаше в пъти, а една акцийка стоеше непоклатима, обаче като се срина пазара се срина и тя БГ реалности. Албена е на близо 4-годишен минимум, а то само за поселдните 4 години дружеството постигна 74 млн. лв. нетна печалба и консолидирано EBITDA от близо 150 млн. лв. ... при сегашна капиталиция от около 250 млн. лв.
                              А да не говорим че то само активите на Албена АД, които не са свързани с кк Албена струват значително повече от капиталицията според мен.
                              Интересно ми е всички дето предвиждат слаб сезон и провал, какво имат предвид?!? загуба или спад на приходи/печалба с 50%, или с 20%, или запазване на резултатите от миналата година?! кажете че ми е интересно, пък после ще видите истината

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                                Първоначално изпратено от sentex
                                абе вие фантазирате ли или някой ви плаща да говорите глупости?
                                prosto ne mojaha da svaliat cenata pod 60lv
                                da si kupjat
                                i zatova sega sa ve4e 4ma pi6e6ti gluposti.

edinstveno Sokolov kazva ne6to:
                                за определени фамилии около управляващата партия,чиито пипала са навсякъде...и в отчетите това е ясно...така че какво говорите....Туризмът по черноморието е единствената част от бюджета където няма край далаверта...това да ви е ясно.....и от там развитието ви....

vuprosut mi e v slu4aja-
                                izboi mi 5 seriozni akcii na BFB
                                koito njamat ob6to s partiata.
                                Ако не греша имаше сделки на 58лв. който е искал да купи е можел да се уреди около 60-ка .....

Коментар

Working...
                                X