IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнение
    просто ти се иска...
    пич, пробвал ли си да купуваш пакети напоследък... никой не продава, а тук има един хубав... съвсем скоро ще го глътнат

Коментар

• просто ти се иска...

Коментар

• и тука май няма да дочакат отчета.... пък при тия цени на нефта, смятайте ...

п. п. не е препоръка

Коментар

• и тука става интересно

Коментар

• Наблюдаваме някакво раздвижване тук най-накрая!!!
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• с маалко по-голям хоризонт съм
              може би да има за памперси след време

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнение
                опа...от дясно съм
                до миналата седмица бях отляво
                и се чудя
                Е, поне за подаръци за Коледа...
                И това ще мине ...

Коментар

• опа...от дясно съм
                  до миналата седмица бях отляво
                  и се чудя

Коментар

• Тъкмо търсех темата, на мен също ми е интересно кво става тук....
                    И това ще мине ...

Коментар

• ракета

Коментар

• Как какво? Проучват и добиват нефт и газ, какво

Коментар

• Добивът на газ от новите находища ще покрива 20% от общата консумация в страната

http://www.investor.bg/news/article/106305/332.html

А ПДНГ какво правят в момента?

Коментар

• "Химимпорт" се прицели в бизнеса с горива на дребно
                            в. Дневник

Един от най-големите холдинги в България - търгуваният на борсата "Химимпорт", ще се опита да пробие в сектора за продажби на горива на дребно. "Химимпорт Петрол", което е част от "Проучване и добив на нефт и газ" (част от групата), разработва верига бензиностанции под марката "Химойл" като към момента има четири обекта - по един в София и Варна и два в Добрич. Това научи "Дневник" от свои източници на пазара.

Засега от компанията не са посочили официални намерения, но според източниците проектът предвижда първоначално веригата да се позиционира като регионален играч в Североизточна България, където е съсредоточена и немалко от дейността на основния холдинг и свързаните с него лица.

http://www.investor.bg/news/article/105862/332.html

Коментар

• Едни изтичат, други се възлагат. Стига да има за какво.
                              Не съм чувал, обаче, дали са правени проучвания по темата, която хвърлих в линка по-напред.
                              В тази връзка, дали...дали не може така да се обработват въглищни пластове? Тогава да гледаш нефт у бугарско

Коментар

• Халосни са патроните, Заки !!!
                                Отдавна мина срока за концесиите...за жалост....
                                Не нефт, вода да вадехме, милиони щяхме да спечелим...То в арабиите не ясно в кое има повече печалба - във водата или нефта ???

Коментар

Working...
                                X