IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не вярвам да го продават, защото това си е дойна крава..
    Другото което ми хрумва е да мислят да поразчистят баланса малко и да разпределят огромен дивидент... макар че така ще намажат и дребните...ако са останали..
    Колко % са извън Хим?
    И трети вариянт, мислят да го отписват..

..просто размисли

Коментар

• Ясно е че има нещо което не знаем тука. Тръгна малко преди всички останали после се поразнесе вълната и сега пак тук. Дано е достатъчно голямо това "нещо" и да струва ръста че и отгоре когато излезе наяве. Имам

Коментар

• оня ден един познат се опита да ме съветва да си купя Боинг защото били паднали с 5%
        естествено теглих му една майна,защото предпочетох подценени активи отколкото да чакам ръст от 2% на щатските пазари

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
          Сега очаквам и БРП -то да направи същия курвенски номер с подскока
          имам не е препоръка
          и да и не - това не е американската борса, където новините имат значение и хората се радват на ръст от по един до 3 процента за няколко месеца..... Не забравяйте това е бг борсата е все още хипер ниско ликвидна. Ръстовете се движат от сделки с малко по-големи обеми след които полудяват всички.....Бъдете умни и най-вече късмет, а а з също съм доволен.....

Коментар

• Сега очаквам и БРП -то да направи същия курвенски номер с подскока
            имам не е препоръка

Коментар

• Аз пък съм доволна
              Още веднъж мерси на продалия ми на 1.20

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader Разгледай мнение
                Нещо щуро става...... гасете цигарите да не донкеснем балона..... По-добре по малко, но редовно.....
                20К книжна печалба за няма и месец не е зле

Коментар

• Нещо щуро става...... гасете цигарите да не донкеснем балона..... По-добре по малко, но редовно.....

Коментар

• Може и така да стане!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Браво удари 4-ката, с това темпо скоро ще мине по капитализация собственика си Зърнени Храни!
                      Я мине, я капитализацията на Зърнени Храни се вдигне двойно

Коментар

• Браво удари 4-ката, с това темпо скоро ще мине по капитализация собственика си Зърнени Храни!

Коментар

• Тук продължавате с пълна газ фракинга на оферти от дясно...
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Тук не е имало скоро увеличение на капитала, а по другите им акции къде мина къде не мина номера така че Внимаваите!
                            Този номер го използват отдавна в ТИМ а и колкото по високо нали знаете.

И не е препоръка само размисли.
                            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Точно в това е базика бе Боб, не си ли го чувал?
                              Хахахаха браво бе,развеселихте ме яко ...... Интересно е найстина кой се е разбързал така да пазари ..... Тимаджиите,ако не извъртят някой номер дружеството определено ще катери върхове .... Имам акции и няма да продавам скоро,макар че очаквам да се настаниме около 3-те лева ..... Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Батя...Ключът от бараката...Каква палатка с ключ
                                Точно в това е базика бе Боб, не си ли го чувал?

Коментар

Working...
                                X