If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И тука ли ще има търгово като при Варна плод, някой знае ли?
На сайта на КФН има за търговото за Варна плод, но мисля този разговор е за друга тема. За Проучването и добив на нефт и газ за момента няма подобна информация.
само общи приказки, догадки, нахъсване и спекула...
за спекуланти с мини-пакетчета е ОК... а и при тази ликвидност.
как някой не се намери да подплати догадките си с факти, защо толкова поскъпва ГАЗ-а!? та те само проучват! какво добиват? къде са им находищат... в България, може би са в Либия ... или в близкият изток!??? КЪДЕ?!
Какви са и къде са резултатите на ГАЗ, отнасящи се до дейността, която се предполага че развиват?!
'щото ПАРИ за спекула има много, а като почне да пада рязко ще е най-интересно за гледане!
по-скоро тим си правят доходност за полугодието - при хварна е същото
Няма лошо нека си правят ..... То реално причината тука да се слезне на нива близки до 1.2 беше желанието на продавач да излиза на пожар .... Компанията имаше 12 млн. печалба за годината, а капитализацията беше от порядъка на 13-14 млн.... Разбира се с помощта на еднократни приходи от порядъка на 4-5 млн. лв ...... Изключвайки това не прави компанията по-малко печеливша .....
От къде тръгна този слух за търгово при Варна-Плод,аз не разбрах ..... някой ако има официална информация да каже ...... Честито на качилите се от рано тука ..... От началото на годината сме 300% отгоре
по-скоро тим си правят доходност за полугодието - при хварна е същото
От къде тръгна този слух за търгово при Варна-Плод,аз не разбрах ..... някой ако има официална информация да каже ...... Честито на качилите се от рано тука ..... От началото на годината сме 300% отгоре
"Ръстът в печалбата на Групата към 31.03.2013 год. спрямо предходния съпоставим период основно се дължи на капитализирани разходи за търсене и проучване в Блок 1-12 Кнежа."
Еминем, ти да не си един дето 2007г. се занимаваше със събирането на дългове? Имаше такъв на една среща на инвеститорите преди много години и си спомням, че се беше нашил жестоко в GAZ и общо взето разправяше като теб, че в следващите няколко месеца щяло да стане ясно колко подценено дружество е компанията. Това беше почти 6 години назад във времето.
После този човек изчезна от форума и аз реших, че може да се е самоубил след краха на акцията.
Не съм гледал последните отчети на фирмата, ама едва ли е открила нещо съществено без да се разчуе.
По-скоро някоя стара Газ-ка на дъното на морето.
Нямам представа дори за какви срещи говориш. Акционер съм в ГАЗ от 2 седмици. Един съвет от мен - вземи погледни отчетите
Коментар