IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• а ехото повтаря 12 левааааааааааа

Коментар

• Днес разкеших, но ще чакам под 4лв.

Това за мен си е една добра спекулантска позиция.
      Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от UDB Разгледай мнение
        И тука ли ще има търгово като при Варна плод, някой знае ли?

На сайта на КФН има за търговото за Варна плод, но мисля този разговор е за друга тема. За Проучването и добив на нефт и газ за момента няма подобна информация.

Не е лоша идея да се погледне и сайтчето на компанията: http://ogep-bg.com/bg/equipment

а иначе мажоритарите държат малко повече от 90%, ако включим Армеец, пенсионните им фондове, взаимните и др.

Attached Files

Коментар

• давай газ за бургаз

Коментар

• само общи приказки, догадки, нахъсване и спекула...

за спекуланти с мини-пакетчета е ОК... а и при тази ликвидност.

как някой не се намери да подплати догадките си с факти, защо толкова поскъпва ГАЗ-а!? та те само проучват! какво добиват? къде са им находищат... в България, може би са в Либия ... или в близкият изток!??? КЪДЕ?!

Какви са и къде са резултатите на ГАЗ, отнасящи се до дейността, която се предполага че развиват?!

'щото ПАРИ за спекула има много, а като почне да пада рязко ще е най-интересно за гледане!

Някой няма ли да осветли!?
            Last edited by nevermind; 24.06.2013, 14:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
              по-скоро тим си правят доходност за полугодието - при хварна е същото
              Няма лошо нека си правят ..... То реално причината тука да се слезне на нива близки до 1.2 беше желанието на продавач да излиза на пожар .... Компанията имаше 12 млн. печалба за годината, а капитализацията беше от порядъка на 13-14 млн.... Разбира се с помощта на еднократни приходи от порядъка на 4-5 млн. лв ...... Изключвайки това не прави компанията по-малко печеливша .....

Коментар

• А за ГАЗ не знам нищо, но мажоритарите имат над 90 %....

Коментар

• На сайта на комисията го видях този "слух".
                  Издали са временна забрана, което сигурно означава, че не са съгласни с цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
                    е, тук определено не е това
                    аз примерно си щипнах едни 1000 бр. на 4,69 и със сигурност мотива ми не беше да правя доходност на Тим - фондовете

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                      От къде тръгна този слух за търгово при Варна-Плод,аз не разбрах ..... някой ако има официална информация да каже ...... Честито на качилите се от рано тука ..... От началото на годината сме 300% отгоре

Коментар

• От къде тръгна този слух за търгово при Варна-Плод,аз не разбрах ..... някой ако има официална информация да каже ...... Честито на качилите се от рано тука ..... От началото на годината сме 300% отгоре

Коментар

• И тука ли ще има търгово като при Варна плод, някой знае ли?

Коментар

• ... а тук си катери.... интересно докога ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              Много се размечтахте нещо.

"Ръстът в печалбата на Групата към 31.03.2013 год. спрямо предходния съпоставим период основно се дължи на капитализирани разходи за търсене и проучване в Блок 1-12 Кнежа."

Това прочетохте ли го и знаете ли какво означава?
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                                Еминем, ти да не си един дето 2007г. се занимаваше със събирането на дългове? Имаше такъв на една среща на инвеститорите преди много години и си спомням, че се беше нашил жестоко в GAZ и общо взето разправяше като теб, че в следващите няколко месеца щяло да стане ясно колко подценено дружество е компанията. Това беше почти 6 години назад във времето.
                                После този човек изчезна от форума и аз реших, че може да се е самоубил след краха на акцията.

Не съм гледал последните отчети на фирмата, ама едва ли е открила нещо съществено без да се разчуе.
                                По-скоро някоя стара Газ-ка на дъното на морето.

Нямам представа дори за какви срещи говориш. Акционер съм в ГАЗ от 2 седмици. Един съвет от мен - вземи погледни отчетите

Коментар

Working...
                                X