Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНа 1.70 заредиха инсайдърите.
ГЕТОВ ,дрън дрън - да ти каже човек ! Тази артия се арчеше с месеци-година на нива под 2ката та до 1.28 са ме прецаквали в аукцион с дребни броеве ! Никой не знаеше до къде и защо се продава.
За пример мие тази позиция- как не трябва да слизаш на 100% от такъв ВЛАК , -отигравах от 2000 до 2500бр /средна на излизане 4,18/ но срамът и неудобството да се качиш на по горно ниво вижда се до де ме е докарало
;- независимо че срещу позицията стоят 4700лв.+
Last edited by inta53; 05.03.2014, 23:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТова още помня кога беше кинта и нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНяма много такива компании на БФБ, но много спекуланти май я проспаха и сега не могат да престрашат
P/E 6.5
EV/EBITDA 4.9
P/B 1.1
ROE 18.4%
Цена от 9,70 лева, умножена по 2, ще даде доста по-нормални коефициенти, лично мнение. Това е по сегашни резултати, а очаквам в бъдеще да са още по-добри
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНяма много такива компании на БФБ, но много спекуланти май я проспаха и сега не могат да престрашат
P/E 6.5
EV/EBITDA 4.9
P/B 1.1
ROE 18.4%
Цена от 9,70 лева, умножена по 2, ще даде доста по-нормални коефициенти, лично мнение. Това е по сегашни резултати, а очаквам в бъдеще да са още по-добриДолу горе описваш къде смятам да излизам от позицията. Някъде в диапазаона 18-20 лева беше таргета ми за изход. За сега нямам намерение да го качвам.
Коментар
-
P/E 6.5
EV/EBITDA 4.9
P/B 1.1
ROE 18.4%
Цена от 9,70 лева, умножена по 2, ще даде доста по-нормални коефициенти, лично мнение. Това е по сегашни резултати, а очаквам в бъдеще да са още по-добри
При това със сосни дивиденти.
Ма щом казваш че ще стане по 2 - ОК, сигурно си прав.
Коментар
-
P/E 6.5
EV/EBITDA 4.9
P/B 1.1
ROE 18.4%
Коментар
-
Няма много такива компании на БФБ, но много спекуланти май я проспаха и сега не могат да престрашат
P/E 6.5
EV/EBITDA 4.9
P/B 1.1
ROE 18.4%
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеднес си допълних още малко на 9.20...според мен ръста тук за тази година едва сега започва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениелети-лети-летииии нагоре... 30-35 е целта! ще я стигнеш, няма да паднеш, няма да плачеш, това ти е средният таргет!!!!!
ах да: и разбира се на никой не препоръчвам да продава, камо ли да купува! голова ваша, мозги тоже!!!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
лети-лети-летииии нагоре... 30-35 е целта! ще я стигнеш, няма да паднеш, няма да плачеш, това ти е средният таргет!!!!!
ах да: и разбира се на никой не препоръчвам да продава, камо ли да купува! голова ваша, мозги тоже!!!Last edited by Ferry; 04.03.2014, 16:12.
Коментар
Коментар