IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
    Нефта прескочи $130, а тук цената сигурно ще отиде на 1,30...
    И това ще е много

Коментар

Нефта прескочи $130, а тук цената сигурно ще отиде на 1,30...
      Да, странно. Живо ли е началството им? Или БГ нефтът свършва физически?

Коментар

• Нефта прескочи $130, а тук цената сигурно ще отиде на 1,30...

Коментар

• Странно но, се оказа че, съм пропуснал ето това:
          Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение

Аз знам, че с тези цени на нефта и газ-а(които никой не очаква да падат скоро) годишната печалба ще е поне 1лв./акция...
          Питам се, тогава, на какво да заложа и кое ще се случи първо: Ръст на курса или да чакам дивиденти. Кога, според вас, ще поевтинее газът: Април или юни?

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
            https://www.investor.bg/evropa/334/a...ia-gaz-347302/
            Г-да от НГАЗ. Търсенето и добирането на БЪЛГАРСКИ ГАЗ И НЕФТ НЕ ТАБУ ВЕЧЕ. От седмица и нещо насам!
            Притеснявам се, да не е станало нещо неприятно с възлови хора в тази пандемия, и де факто, да не са активни именно затова.

Коментар

• https://www.investor.bg/evropa/334/a...ia-gaz-347302/
              Г-да от НГАЗ. Търсенето и добирането на БЪЛГАРСКИ ГАЗ И НЕФТ НЕ ТАБУ ВЕЧЕ. От седмица и нещо насам!

Коментар

• СЕГА Е МОМЕНТА КИРО стартъпа ДА СЛОЖИ ПАРИ ЗАД ДУМИТЕ СИ И ДА НАПРАВИ Б-Я ГАЗОВО ПО-НЕЗАВИСИМА!
                ДА ИНВЕСТИРА ПОНЕ 500 МИЛИОНА ЛЕВА В ПРОУЧВАНИЯ ЗА ГАЗ!!
                ТАКИВА ИНВЕСТИЦИИ СА НУЖНИ НА Б-Я!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Рекорди отново! и на Дизела. Днес го видях на 2.80! 2014 рекорда беше 2.65! Това са невиждани цени!
                  Къде е Киро Стартъпа? Що не направи Държавата едно увеличеие в НГАЗ за 500 милиона лева и да търси НЕФТ и ГАЗ?
                  Това което се вижда ясно от Украйна е НУЖДАТА ОТ ИНВЕСТИЦИИ В БАЗОВИ БИЗНЕСИ И МОЩНОСТИ!!!
                  Оня ден едно АНАЛизаторче рИва в ефир, че без ГАЗ нямало как да къпе дупето на детето си! АМИ КАТО ИНВЕСТИРАШ В смарт крушки и релета, ЕБАХ, Промото и подобни не само топла вода, ами и да идеш няма да има какво!
                  Днес видях дизел на 3.03 и, не бих се учудил скоро по 4 и даже 5 лв. Обаче, се питам друго: Правилно ли разбирам че, препоръчвате национализация на частно предприятие, което, на фона на драматичния ръст на петрола, не успява да си върне силата? От известно време насам, оставам с впечатлението че, или са се изчерпали конвенционалните разузнати залежи, или западните им партньори са ги отрязали от технологии и подкрепа (което, прави малко по-разбираемо свличането им в бездната), или имат тежки кадрови проблеми, които, не могат да решат. Малко грубо но, все нещо стои в основите както на растежа, така и на свиването на активността. И тук, един истински патриот, се намесва и казва "- Нека държавата влее половин милиард." Добре, ясно. Тя ще налее. Досега, разполагайки с "цялото време на света", нашите славни специалисти, само копаят дъното. Е, на какво отгоре, да сме сигурни че, сега изведнъж, ще започнат сериозен добив на нефт и газ, достатъчен, да покрие свития поради войната или поради мръсната уста на някакъв адвокат, внос от Русия? Опитайте да ни (раз)убедите, че нещата (няма) да бъдат различни. Любопитно ми е. Ако държавата влива пари, дали това ще влее нефт и газ в БГ територия, или знаете нещо, недостъпно за широките маси?

Коментар

Аз знам, че с тези цени на нефта и газ-а(които никой не очаква да падат скоро) годишната печалба ще е поне 1лв./акция...
                    Рекорди отново! и на Дизела. Днес го видях на 2.80! 2014 рекорда беше 2.65! Това са невиждани цени!
                    Къде е Киро Стартъпа? Що не направи Държавата едно увеличеие в НГАЗ за 500 милиона лева и да търси НЕФТ и ГАЗ?
                    Това което се вижда ясно от Украйна е НУЖДАТА ОТ ИНВЕСТИЦИИ В БАЗОВИ БИЗНЕСИ И МОЩНОСТИ!!!
                    Оня ден едно АНАЛизаторче рИва в ефир, че без ГАЗ нямало как да къпе дупето на детето си! АМИ КАТО ИНВЕСТИРАШ В смарт крушки и релета, ЕБАХ, Промото и подобни не само топла вода, ами и да идеш няма да има какво!

Коментар

• Първоначално изпратено от ГАД Разгледай мнение
                      Какво точно знаете Вие, де ти о ние не знаем? Лесно е да се напада, а факти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                        Свободно падане... Вадете парашутите
                        Какво точно знаете Вие, де ти о ние не знаем? Лесно е да се напада, а факти?

Коментар

• Свободно падане... Вадете парашутите

Коментар

• Първоначално изпратено от ГАД Разгледай мнение

Докажете поне едно твърдение, де. Онзи там, Пирамидата, поне разправя, бил нещо говорил с мажоритарния и някакъв "дупкател", ако добре си спомням, вие тук уж не му вярвате, а ето, твърдите като него и още малко, също ще скочите на дружеството. Къде е истината, и какво са пропуснали, че така пропадат? Скоро петрол пи $100+, а нашите герои, гледам, продължават са затъват или поне, са затегнали дотам, че да подкрепяте върлия си враг. Не е на добре тая работа. Не ми вдъхва доверие.
                            Ima megdan za 160 doilera barel ,(ERM II)
                            Оп омотах се исках да напиша 160 рубль
                            и один галон четыре рублей
                            Last edited by mikimaus; 25.02.2022, 02:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                              Абе щом е от на флагмана групата тая артия става само за тоалетна.

Докажете поне едно твърдение, де. Онзи там, Пирамидата, поне разправя, бил нещо говорил с мажоритарния и някакъв "дупкател", ако добре си спомням, вие тук уж не му вярвате, а ето, твърдите като него и още малко, също ще скочите на дружеството. Къде е истината, и какво са пропуснали, че така пропадат? Скоро петрол пи $100+, а нашите герои, гледам, продължават са затъват или поне, са затегнали дотам, че да подкрепяте върлия си враг. Не е на добре тая работа. Не ми вдъхва доверие.

Коментар

• ЗЛАТНИ ТА ЗЛАТНИ ВРЕМЕНА ЗА ГАЗ

Коментар

Working...
                                X