Първоначално изпратено от cam
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеНефта прескочи $130, а тук цената сигурно ще отиде на 1,30...
- 1 like
Коментар
-
Странно но, се оказа че, съм пропуснал ето това:
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Аз знам, че с тези цени на нефта и газ-а(които никой не очаква да падат скоро) годишната печалба ще е поне 1лв./акция...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/evropa/334/a...ia-gaz-347302/
Г-да от НГАЗ. Търсенето и добирането на БЪЛГАРСКИ ГАЗ И НЕФТ НЕ ТАБУ ВЕЧЕ. От седмица и нещо насам!
Коментар
-
https://www.investor.bg/evropa/334/a...ia-gaz-347302/
Г-да от НГАЗ. Търсенето и добирането на БЪЛГАРСКИ ГАЗ И НЕФТ НЕ ТАБУ ВЕЧЕ. От седмица и нещо насам!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Рекорди отново! и на Дизела. Днес го видях на 2.80! 2014 рекорда беше 2.65! Това са невиждани цени!
Къде е Киро Стартъпа? Що не направи Държавата едно увеличеие в НГАЗ за 500 милиона лева и да търси НЕФТ и ГАЗ?
Това което се вижда ясно от Украйна е НУЖДАТА ОТ ИНВЕСТИЦИИ В БАЗОВИ БИЗНЕСИ И МОЩНОСТИ!!!
Оня ден едно АНАЛизаторче рИва в ефир, че без ГАЗ нямало как да къпе дупето на детето си! АМИ КАТО ИНВЕСТИРАШ В смарт крушки и релета, ЕБАХ, Промото и подобни не само топла вода, ами и да идеш няма да има какво!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Аз знам, че с тези цени на нефта и газ-а(които никой не очаква да падат скоро) годишната печалба ще е поне 1лв./акция...
Къде е Киро Стартъпа? Що не направи Държавата едно увеличеие в НГАЗ за 500 милиона лева и да търси НЕФТ и ГАЗ?
Това което се вижда ясно от Украйна е НУЖДАТА ОТ ИНВЕСТИЦИИ В БАЗОВИ БИЗНЕСИ И МОЩНОСТИ!!!
Оня ден едно АНАЛизаторче рИва в ефир, че без ГАЗ нямало как да къпе дупето на детето си! АМИ КАТО ИНВЕСТИРАШ В смарт крушки и релета, ЕБАХ, Промото и подобни не само топла вода, ами и да идеш няма да има какво!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГАД Разгледай мнениеКакво точно знаете Вие, де ти о ние не знаем? Лесно е да се напада, а факти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеСвободно падане... Вадете парашутите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГАД Разгледай мнение
Докажете поне едно твърдение, де. Онзи там, Пирамидата, поне разправя, бил нещо говорил с мажоритарния и някакъв "дупкател", ако добре си спомням, вие тук уж не му вярвате, а ето, твърдите като него и още малко, също ще скочите на дружеството. Къде е истината, и какво са пропуснали, че така пропадат? Скоро петрол пи $100+, а нашите герои, гледам, продължават са затъват или поне, са затегнали дотам, че да подкрепяте върлия си враг. Не е на добре тая работа. Не ми вдъхва доверие.
Оп омотах се исках да напиша 160 рубль
и один галон четыре рублейLast edited by mikimaus; 25.02.2022, 02:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАбе щом е от на флагмана групата тая артия става само за тоалетна.
Коментар
Коментар