IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
    Да продам - едва ли .

С нормализирането на цената на петрола ще си дойдат добрите резултати !
    E... че то, ако резултати има само при скъп петрол, то егати дружеството... прехвалено...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
      Спомням си коментарите за цената на търговото и че това е чист пладнешки грабеж... Не цитирам точно, но това беше идеята на много от изказванията...!
      Е... сега можете да си купите еФтино... Ако искате де... никого не карам насила...
      Можете и да продадете, ако искате... То си е работа на всеки...
      Да продам - едва ли .

С нормализирането на цената на петрола ще си дойдат добрите резултати !

Коментар

• Спомням си коментарите за цената на търговото и че това е чист пладнешки грабеж... Не цитирам точно, но това беше идеята на много от изказванията...!
        Е... сега можете да си купите еФтино... Ако искате де... никого не карам насила...
        Можете и да продадете, ако искате... То си е работа на всеки...

Коментар

• Никой ли не иска да продава тук !?

Коментар

• даи боже и тая година благинка е

Коментар

• колеги какво е вашето мнение по въпроса за раздаване на дивидент тази година...дали ще ни огрее пак или дивидентната политика е била еднократен знак на внимание

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Но за мен цената на петрола е водещата и затова нямам. Вероятно за други не е и това е причина да има разлика в оценките ни и респективно цената. Като се казва пазар.
                +++
                Точно.
                Освен това и показва колко ни чини "пазара".

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                  +1
                  ако цената на петрола беше водеща тук сега щяхме да си купуваме акцията на 4-5 лева
                  Но за мен цената на петрола е водещата и затова нямам. Вероятно за други не е и това е причина да има разлика в оценките ни и респективно цената. Като се казва пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                    Цената на петрола не е водещо според мен тук,както се вижда почват се проучване на нови находища,а това е част от бизнеса.
                    +1
                    ако цената на петрола беше водеща тук сега щяхме да си купуваме акцията на 4-5 лева

Коментар

• Да бе не е важно ,това да не ти е царевица ,да се субсидира
                      Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                      Цената на петрола не е водещо според мен тук,както се вижда почват се проучване на нови находища,а това е част от бизнеса.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Пичове, тук цената на петрола няма ли да им удари печалбата? Аз като гледам каква касапница е при петролните компании по света..даже се чудя дали да не натоваря каруцата..въпроса е колко ще копае петрола, кога ще има корекция и тн..
                        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Пичове, тук цената на петрола няма ли да им удари печалбата? Аз като гледам каква касапница е при петролните компании по света..даже се чудя дали да не натоваря каруцата..въпроса е колко ще копае петрола, кога ще има корекция и тн..

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                            все си мисля че добре си направил и аз си взех малко за допълване към другите ми бройки
                            и аз така мисля ,но да видим дали съм прав
                            мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                              някой излиза купих малко на 9 лв да видим...
                              все си мисля че добре си направил и аз си взех малко за допълване към другите ми бройки

Коментар

• тука обема беше изчистен юли месец . най големия от 2010 насам . самоубииство е да се купува . очакваше се падането

Коментар

Working...
                                X