Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеСпомням си коментарите за цената на търговото и че това е чист пладнешки грабеж... Не цитирам точно, но това беше идеята на много от изказванията...!
Е... сега можете да си купите еФтино... Ако искате де... никого не карам насила...
Можете и да продадете, ако искате... То си е работа на всеки...
С нормализирането на цената на петрола ще си дойдат добрите резултати !
Коментар
-
Спомням си коментарите за цената на търговото и че това е чист пладнешки грабеж... Не цитирам точно, но това беше идеята на много от изказванията...!
Е... сега можете да си купите еФтино... Ако искате де... никого не карам насила...
Можете и да продадете, ако искате... То си е работа на всеки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНо за мен цената на петрола е водещата и затова нямам. Вероятно за други не е и това е причина да има разлика в оценките ни и респективно цената. Като се казва пазар.
Точно.
Освен това и показва колко ни чини "пазара".
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1
ако цената на петрола беше водеща тук сега щяхме да си купуваме акцията на 4-5 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеЦената на петрола не е водещо според мен тук,както се вижда почват се проучване на нови находища,а това е част от бизнеса.
ако цената на петрола беше водеща тук сега щяхме да си купуваме акцията на 4-5 лева
Коментар
-
Да бе не е важно ,това да не ти е царевица ,да се субсидираПървоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеЦената на петрола не е водещо според мен тук,както се вижда почват се проучване на нови находища,а това е част от бизнеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПичове, тук цената на петрола няма ли да им удари печалбата? Аз като гледам каква касапница е при петролните компании по света..даже се чудя дали да не натоваря каруцата..въпроса е колко ще копае петрола, кога ще има корекция и тн..мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениевсе си мисля че добре си направил и аз си взех малко за допълване към другите ми бройкимненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениенякой излиза купих малко на 9 лв да видим...
Коментар
Коментар