Първоначално изпратено от brokerandtrader111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Къде го видяхте този дивидент, че нещо не включвам или защото не съм следил в детайли какво се случва в скоро време.....
Да бе да видях в ТР.... Де да бяха разпределили и неразпределената печалба....Last edited by brokerandtrader111; 01.06.2015, 12:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеМисля че няма още -човека пита по принцип!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИма ли дата за Оса.....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Johny_Domino Разгледай мнениеТова ще рече щом няма дата за Общото събрание, все още мога да закупя акции и евентуално да получа дивидент? Извинявам се за глупавите въпроси но не съм много наясно с нещата. Благодаря!
Коментар
-
Това ще, че рече щом няма дата за Общото събрание, все още мога да закупя акции и евентуално да получа дивидент? Извинявам се за глупавите въпроси но не съм много наясно с нещата. Благодаря!Last edited by Johny_Domino; 31.05.2015, 21:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение" Право да получат дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централния депозитар като акционери на Дружеството на 14-тия ден след датата на Общото събрание, на което са приети годишния финансов отчет и решение за разпределяне на печалбата. "
Коментар
Коментар