Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
- С този последният се завършва програма от планиран ~ 42400 до към 03,2015г. на максимален резултат от =47 860 за 2014г. ! И къде са да ме пита някой ? - Всичките наместени .
-"Проучване и добив на нефт и газ" АД започна от 01 октомври изплащането на брутен дивидент в размер на 0.68 лв. на акция. Общата брутна сума, която ще бъде разпределена сред акционерите на дружеството за 2014 г., е в размер на 8 315 082,16 лв.
-http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=824033568
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеДаването на дивидент май традиция искат да го направят! Похвално!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 08-07-2015 г. в София. На ОСА е гласуван дивидент за 2014 г. в общ размер на 8315082.16 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.68 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.646 (само за акционери физчески лица) лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеГласувахте ли вчера дивидента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеДобър бид на газта
Иначе определено прави добро впечатление коректното отношение към миноритарите напоследък, нещо бая рядко срещано на бфб....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеДобър бид на газта
Сигурен съм че подобни има и в ХИМ и ССВ.....
Казва се да се повдигне духа на раята......
лек ден!
Коментар
Коментар