IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    - С този последният се завършва програма от планиран ~ 42400 до към 03,2015г. на максимален резултат от =47 860 за 2014г. ! И къде са да ме пита някой ? - Всичките наместени .

-"Проучване и добив на нефт и газ" АД започна от 01 октомври изплащането на брутен дивидент в размер на 0.68 лв. на акция. Общата брутна сума, която ще бъде разпределена сред акционерите на дружеството за 2014 г., е в размер на 8 315 082,16 лв.
    -http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=824033568
    Браво Инта, да си жив и здрав, да си ги харчиш и инвестираш.

Коментар

• - С този последният се завършва програма от планиран ~ 42400 до към 03,2015г. на максимален резултат от =47 860 за 2014г. ! И къде са да ме пита някой ? - Всичките наместени .

-"Проучване и добив на нефт и газ" АД започна от 01 октомври изплащането на брутен дивидент в размер на 0.68 лв. на акция. Общата брутна сума, която ще бъде разпределена сред акционерите на дружеството за 2014 г., е в размер на 8 315 082,16 лв.
      -http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=824033568

Коментар

• И тук изпускаме паратааа... , бавно но поетапно !

http://www.x3news.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
          Даването на дивидент май традиция искат да го направят! Похвално!
          Дано да го. Малко по малко допълвам - и вчера си зех още няколко, можех и повече, но парите ми трябват и за друго - а и цената ме изпревари и скочи. Все още туканка ми е мънинка инвестицийката, но ако добре се развива компанията и снася редовно - ще увеличавам - имаме нужда от такива алтернативи, при положение, че златните дивидентаджийски времена на Жабокът и Атерата не са все пак така да се каже: вечни.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• и аз съм много доволен))
            мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Наистина похвално и умно, мисля си. Това би им дало възможност един ден да наберат капитал, когато им е необходимо за реализиране на някоя голяма инвестиция при откриване на ново находище или за проучване.
              Доволен съм, ще падне някой лев.

Коментар

• Даването на дивидент май традиция искат да го направят! Похвално!

Коментар

• Много съм доволен

Коментар

• Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 08-07-2015 г. в София. На ОСА е гласуван дивидент за 2014 г. в общ размер на 8315082.16 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.68 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.646 (само за акционери физчески лица) лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      Гласувахте ли вчера дивидента?
                      Гласуван брутен дивидент 68 ст. на акция. Честито !

Коментар

• Гласувахте ли вчера дивидента?

Коментар

• Мисля да взема да си взема още няколко.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Днес Ви нагледах бизнесчето с нефта.

Може да са вехти сондичките покрай Тюленово , но продължават да помпят нефт неуморно....пак ще има дивидент
                            Attached Files
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                              Добър бид на газта
                              При ев/ебитда дабъл спрямо тази на тотал, шел, ени, а дори и спрямо шеврон и ексон - тенкю миме, йок засега.

Иначе определено прави добро впечатление коректното отношение към миноритарите напоследък, нещо бая рядко срещано на бфб....

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                                Добър бид на газта
                                Стар номер на бате...
                                Сигурен съм че подобни има и в ХИМ и ССВ.....
                                Казва се да се повдигне духа на раята......
                                лек ден!

Коментар

Working...
                                X