IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• разбирам ,че всеки има в портфейла си акции на GAZ и не виждам място за противоречия , но наистина е необходимо реакция от страна на БФБ

Коментар

• И да ги кенсълират сделките, не се притеснявам. Дори по-скро ще изпитам задоволство, въпреки пропуснатата полза (не малка). Един вид, ще съм по-спокоен за бъдещето - защото ако сега съм в плюс на нечий гръб, то следващия път аз ще съм в позицията на одупения...

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко
        abc, не си прав. Най-малкото е неетично! Да не говорим, че би могло да се квалифицира като предумишлена измама!

П.С. Мисля така, въпреки че успях да си клъвна добре на 7.50.
        Zdravko, kakvo se razbira pod "kluvnah dobre...", v smisula na izmerenieto ti?

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко
          П.С. Мисля така, въпреки че успях да си клъвна добре на 7.50.
          Здравко, т'ва дето со го клъвнал на 7.50 може да ти се наложи да го плювнеш ;-) 8)

Коментар

• ще отменят сделките, но ... друг път.

Човек като си е продал акциите ако си е купил нещо друго и няма кеш, тогава ... какво правим? Отменяме му и другите сделки ли?

съни(тя), привет :-)
            Мился даже, че ГАЗ сключват договори с други фирми да им правят сондажите. ;-)

Коментар

• Смърфиета, така е...човек като не е сигурен какво притежава, търси и под вола теле.Или пък очаква да се появи някой гагаузин да потърси помощта на Газ

А съобщението на БФБ в 13.01ч. е просто...уникално

Коментар

• Сега тези които продадоха ще трябва да си понесът последствията заради това, че СД ги е разблокирал.
                А дали ще се отменят сделките ?
                Писна ми от глупости ;-( само подобни гафове до кога де хора ?

Коментар

• Съобщение на БФБ-София АД:
                  На основание чл. 104, ал. 1 от ЗППЦК и във връзка с чл. 62А от Правилника на БФБ-София АД, в който е уреден реда за регистрация на последваща емисия ценни книжа от увеличение на капитала на публично дружество, уведомяваме за следното:
                  В момента текат законовите процедури по взeмане на Решение от Съвета на директорите на Борсата за регистрация на последваща емисия ценни книжа от увеличение на капитала на Проучване и добив на нефт и газ АД /GAZ/ за търговия. Напомняме, че съгласно чл. 62А, ал. 4 от Правилника на Борсата, до датата на въвеждане на емисия за търговия, чрез публикация в бюлетина на БФБ, търговията с емисията ценни книжа от увеличението е забранена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
                    http://www.investor.bg/?id=43606

Хайде сега ЯКО GAAAZZZ! С кой мислите ще сключат договор в България?
                    ми то си пише в статията с кой ще подпишат договор

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=43606

Хайде сега ЯКО GAAAZZZ! С кой мислите ще сключат договор в България?

Коментар

• Изчисли си ги сам бе приятел ;-))

Коментар

• Рино, нама логика, човече. Народа се движи по тренда. Днес продава, а другата седмица ще се юрне да купува?! Няма визия!

Виж какво става например с MCH?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Balans
                            Дружеството е много добро не мога да разбера тези масови разпродажби.
                            Абе хора Вие отчети не четете ли ?
                            Вижте му показателите и погледнете и перспективата му !
                            би ли обяснил за показателите?

Коментар

• tuka GAZ dali shte u4astva? ili TIM ve4e sa se pogrijili za tova???
                              ----------------------------------------
                              Английска компания ще търси нефт и газ у нас от март 2007 г.
                              03.11.2006 12:12

Английската компания за търсене и проучване на нефт и газ Aurelian Oil & Gas съобщи, че е подписала договор с румънската сондажна компания Dafora S.A за сондаж на площите „Б-Голица“ и „Б1-Голица“, разположени в областите Варна, Шумен, Търговище, Сливен и Бургас.

Според съобщението на компанията очакванията са сондажът да започне през март 2007 г. и да продължи четири месеца до достигане на дълбочина от 5 хил. метра.

През 2005 г. „Рамко България лимитид“ прехвърли изцяло правата и задълженията по договора за търсене и проучване на нефт и газ в блок "Б-Голица“ на „Болкан експлорърс (България) лимитид“, която е 100% собственост на Aurelian Oil & Gas.

Английската компания ще започне проучвателни работи и в Полша чрез подразделението си „Енергия Заход“, което е подписало договор за целта с полската „Нафта“. Сондажните работи най-вероятно ще започнат през първата седмица на февруари 2007 г., ще продължат три месеца и половина, като ще се достигне до дълбочина от 4 хил. метра.

Коментар

• То си е и до късмет! Аз пък вчера изтървах Неохим и още ме е яд! Ем учаквах да се случи нещо подобно (както през Юни). Но двата ми ордера са паднали и съм забравил да ги подновя!
                                Такъв е живота!

Коментар

Working...
                                X