IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• e i posledno niakoi ima li smislen otgovor ot koga shte se tyrguvat novite akcii???

Коментар

• че са нови - нови са , но защо ???????

Коментар

• Първоначално изпратено от късметлията
        az pusnah porychka no posrednika mi ia otkaza.....kaza che ne se tyrguvali oshte.....
        Shte ti ia otkaje razbira se!
        Borsata vyrna topkata v tiahnoto pole i gi izkara vinovni za glupostite ot petyk!!!

Коментар

• Абе естествено че са от новите акции.....

Коментар

• Не знам, но до 8,50 има близо 6000 акции продава. А са минали от сутринта 4000 акции. Това да са само стари акции, не ми се вярва.

Коментар

• az pusnah porychka no posrednika mi ia otkaza.....kaza che ne se tyrguvali oshte.....

Коментар

• Добре де, някаква яснота по случая от петък няма ли да има? Аз си пуснах поръчка ПРОДАВА и моментално ми беше потвърдена! После я изтрих.

Коментар

• И на мен така ми се струва, но пък предимно разпродават Кобоси. Струва ми се, че сериозните играчи още изчакват.

Коментар

• Новите акции си се търгуват! Брокерите си ги потвърждават!?

Коментар

• Пепи, сделките са 121, понеже купувачите са били слаби, с търсене на малки количества, а и кой сериозен инвеститор би купувал акции, които още не са регистрирани за тъговия..

Коментар

• Сделките са много на бр.- 121, така че дори да е имало търговия с новите акции, процентно ще са малко.

Коментар

• 45 763 бройки са изтъргувани в петък, кой има толкова от старите акции, я виж цял месец с какви обороти се е движила търговията?

Коментар

• Да бе да, според мен 90% от продадените акции в петък са акции от увеличението, които още не са регистрирани за търговия от БФБ...

Коментар

• Инвесторр със сигурност в понеделник няма да се търгуват новите акции, няма разрешение от БФБ, но петъчната търговия не се наемам да я коментирам, защото е възможно да са търгувани старите акции и всичко да си е точно.

Коментар

• ПРАВИЛНИК НА „БФБ-СОФИЯ” АД

Ред за регистрация на увеличение на размер на регистрирана емисия
                                Чл.62а.(Нов, 20.02.2006, Изм. 26.04.2006) (1) За регистрация на увеличение на размера на приета за търговия емисия на Борсата се подава заявление по образец, към което се прилагат:
                                1.(Отм. 26.04.2006);
                                2.копие от решението на КФН за вписване на увеличението в регистрите по чл. 30, ал. 1, т. 3 от ЗКФН;
                                3.актуално удостоверение от ЦД за размера на регистрираната емисия.
                                (2) Съветът се произнася с решение за регистрация на увеличение на размера на приета за търговия емисия в 14-дневен срок от подаване на заявление по ал. 1. Решението на Съвета се публикува в Борсовия бюлетин до 1 работен ден от дата на неговото взимане. В същият срок Борсата изпраща уведомления до емитента, КФН и ЦД.
                                (3) Увеличението се счита за регистрирано за търговия при публикация в Борсовия
                                бюлетин на датата на въвеждането му за търговия, която се определя в допълнителното споразумение към договора по чл. 51, ал. 6.
                                (4) До датата на въвеждане по предходната алинея търговията с ценни книжа от увеличението на размера на емисията е забранена.

Коментар

Working...
                                X