IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Тука внимавайте, говорих си вчера с едни хора на които имам пълно доверие и казаха, че около нова година акцията ще я закарат на окооло 9 лв.
    Не е препоръка за абсолютно нищо.........
    Въобще няма да е трудно , мисля...

Коментар

• Тука внимавайте, говорих си вчера с едни хора на които имам пълно доверие и казаха, че около нова година акцията ще я закарат на окооло 9 лв.
      Не е препоръка за абсолютно нищо.........

Коментар

• Обсъжданите варианти за увеличение на газта са м/у 20 и 40%.Това си е и чиста печалба за ПДНГ

Коментар

• Ето линк към анализ на ГАЗ, правен от Булброкърс, за приватизацията на дружеството през 2003 г.:
          http://www.bulbrokers.bg/newopport/A...Neft_i_Gaz.pdf

Коментар

• GAZ-та поскъпна на нашата борса днес, не знам на световните борси как е!? :-) ;-)

Коментар

• След изсипванията от нови , законни и незаконни акции ,цената вече е стабилна , последния отчет е добър, според мен - затишие пред буря ;-)
              Не е препоръка , особено за Жорко :-)

Коментар

• Като ги видя да пушат пред входа, ще питам кво става

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                  Ами ако искате да отида да уведомя КФН. И без това са ми на две крачки.
                  Ако си добронамерен - да, подай сигнал, моля!
                  Аз самият го направих, но мина вече месец и не получавам никакъв отговор от тях.

Коментар

• Ами ако искате да отида да уведомя КФН. И без това са ми на две крачки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                      Жоро, батко, може и да сме се поизнервили малко, за мене си говоря, ама как не като котировките на тази позиция бяха "прееб.ни", един петък, когато незаконно се търгуваха акциите от увеличението, преди да има съобщение на борсата....тогава се изипаха изневиделица много акции.....
                      .....и ни се чу, ни се видя да е направена проверка и да е санкциониран някой. А, че позицията беше прее....на на 03.11.06 беше и няма какво да спорим. Но посоката е ясна!

Коментар

• Жоро, батко, може и да сме се поизнервили малко, за мене си говоря, ама как не като котировките на тази позиция бяха "прееб.ни", един петък, когато незаконно се търгуваха акциите от увеличението, преди да има съобщение на борсата....тогава се изипаха изневиделица много акции.....

Коментар

• хехехе. много сте нервни бе пичове...що така? аз само си питам...нямам ли право?!
                          тази позицийка си я следя и мисля че може да се изкарат пари от нея (и се надявам да изкарам), но четейки темата, човек остава с впечатление, че ГАЗ не е в БГ а в ОАЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                            че кога пък е текло????
                            Сериозно, тези добиват ли 2-3 барела на ден?
                            Ако наистина се интересуваш от приходи от суров нефт и приходи от природен газ (количество и стойност) виж стр.5 от този документ:
                            http://www.bse-sofia.bg/download/fin...03.2005-OS.doc
                            Не е много актуален, но вероятно ще повиши информираността ти.

Коментар

• Колкото и барела да вадят, вадят 2% от вътрешното потребление на страната, от което правят млн. лв. печалба. За мен това е достатъчно, за да съм спокоен за тази позиция. Не знам, защо тук има толова неверници. Преди да пишат глупости, нека първо се поразровят и се осведомят.

Коментар

• Имат малко на 18 млн. лева продажби на продукция, аз си мисля, че едва ли работят на пълни обороти...

Коментар

Working...
                                X