IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК
    Продажбите на нефт и на газ в количествено изражение падат с по 5-6%. Явно находищата се изчерпват. А и като видим в отчета резултатите на дъщерните дружества, консолидираната печалба ще е с над милион по-ниска.
    Приятелю, на тебе ти отговарям така:

http://www.bse-sofia.bg/download/fin...TA_06_2007.doc

А по конкретно с цитат из ДОКЛАД за дейността на “ПРОУЧВАНЕ И ДОБИВ НА НЕФТ И ГАЗ”АД гр. СОФИЯ към 30.06.2007 год., или ако искаш по-подробно прочетни горния линк:

"2. Капиталови ресурси:

а) съществени ангажименти за извършване на капиталови разходи към края на последния отчетен период;
    През годината продължава работата по търсещите сондажи на територията на Блок 1-1 Плевен - Сондаж Р-1 „Борислав” и в Блок 1-2 Новачене – Сондаж Р-1 „Жернов”.
    През март 2007 год. е започнала работата по нов търсещ сондаж - Р-1 Одърне на територията на Блок 1-1 Плевен."

Коментар

• http://kompanii.investor.bg/?cat=5&id=49450

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
        [не забравяй, че това е неконсолидирания отчет и че на годишна база ще сме под П/Е 20
        Те резултатите на дъщерните дружества ги дадоха още тук - обща загуба от над 1 млн. Така че консолидирания ще гони Р/Е 40 че и отгоре.

Коментар

• твойта работа е едно си баба знае, едно си бае
          явно трудно възприемаш различно мнение
          успех ти желая

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
            Първоначално изпратено от Investorrr
            Явно, заради по-големите ми очаквания, отчета не ми хареса Иначе не е лош, но мен не ме задоволява )
            а момко ти тръгна да гониш Монбат-а по цена
            що се изложи така?
            къде е Газ дето е един вид тото - ще намерим нефт, няма да намерим
            къде е Монбат със стабилен проспериращ бизнес, страхотен мениджмънт, перспективни инвестиции и пр.
            дано си вземеш урок и повече успехи занапред
            със здраве!
            Ще мине време и ще се усетиш, коя е по-скъпата компания из между двете )

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
              Явно, заради по-големите ми очаквания, отчета не ми хареса Иначе не е лош, но мен не ме задоволява )
              а момко ти тръгна да гониш Монбат-а по цена
              що се изложи така?
              къде е Газ дето е един вид тото - ще намерим нефт, няма да намерим
              къде е Монбат със стабилен проспериращ бизнес, страхотен мениджмънт, перспективни инвестиции и пр.
              дано си вземеш урок и повече успехи занапред
              със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                не забравяй, че това е неконсолидирания отчет и че на годишна база ще сме под П/Е 20

Коментар

• На стария въобще не му дреме какво пише в отчета при тази позиция това няма НИКАКВО значение

Коментар

• Продажбите на нефт и на газ в количествено изражение падат с по 5-6%. Явно находищата се изчерпват. А и като видим в отчета резултатите на дъщерните дружества, консолидираната печалба ще е с над милион по-ниска.

Коментар

• Явно, заради по-големите ми очаквания, отчета не ми хареса Иначе не е лош, но мен не ме задоволява )

Коментар

• да, верно без изненади - продължават да оптимизират печалбата ГАЗ

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                          Първоначално изпратено от neoset
                          Излезе отчета
                          Надявам се не са ти го пуснали по пощята, защото в момента 16:41 го няма на сайта на БФБ
                          tam e ot4eta! no ne bih kazal, 4e e povod za podska4ane.
                          GAZ si e konsequentno-poka4vashta pe4albata si kompania.
                          iznenadi nqma!

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                            Първоначално изпратено от neoset
                            Излезе отчета
                            Надявам се не са ти го пуснали по пощята, защото в момента 16:41 го няма на сайта на БФБ
                            там е ама е .doc

http://www.bse-sofia.bg/download/fin....2007/?C=M;O=D

Коментар

• Първоначално изпратено от neoset
                              Излезе отчета

Коментар

• Излезе отчета

Коментар

Working...
                                X