Първоначално изпратено от Боримечката
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от psycoholicХмм, ами ако не намерят нафта нийде?
което не пречи да си мечтаем де ...
Коментар
-
http://www.investor.bg/?id=63721
Повод за размисъл, са думите на Грийнспан:
"По отношение на силния ръст на цената на една от стратегическите суровини – петролът, Грийнспан е на мнение, че котировките ще продължат да вървят нагоре поради факта, че компаниите от сектора влагат твърде малко средства в увеличаване на производствения капацитет и подобряване на инфраструктурата на добива. Това от своя страна прави трудно посрещането на увеличеното търсене."
Коментар
-
Първоначално изпратено от AladdinСлед вчерашния ден се видя, че пазара нетръгна явно засега ще се дига първо инфраструктурата и чак при едни определени нива може да дръпне а може тда дръпне тук а може пък и да тръгне в един момент но по сигурното е HDPAT ако разбирате ко правите HDPAT може и да е изгодна размяна УСПЕХ GAZ
Не е препоръка.
Коментар
-
След вчерашния ден се видя, че пазара нетръгна явно засега ще се дига първо инфраструктурата и чак при едни определени нива може да дръпне а може тда дръпне тук а може пък и да тръгне в един момент но по сигурното е HDPAT ако разбирате ко правите HDPAT може и да е изгодна размяна УСПЕХ GAZ
Не е препоръка.Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vomitusПървоначално изпратено от Aladdin
Така съм преценил, аз лично се интересувам от цифри дори незнам ко точно предлага или произвежда GAZ доколкото прочетох в един сайт пише: Преработка на нефт и кондензат, производство на нефтени продукти, нефтохимически продукти, полимери и синтетични влакна и съответната търговса дейност.
Тея нефтени продукти дали имат нещо общо с пътищата незнам
Аз само си предупредих всеки сам си мисли
Не е препоръка.
наистина и на мен ми е любопитно връзката ГАЗ и ХДПАТ......
ако говориш за някава корелация....напълно неуместно е според мен.
а това, че коментираш компания, за която дори не знаеш с какво се занимава..... нямам думи!!
ТАкива като теб ще разберат още утре колко е лош HDPAT :lol:
НЕ е препоръка.Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aladdin
Така съм преценил, аз лично се интересувам от цифри дори незнам ко точно предлага или произвежда GAZ доколкото прочетох в един сайт пише: Преработка на нефт и кондензат, производство на нефтени продукти, нефтохимически продукти, полимери и синтетични влакна и съответната търговса дейност.
Не е препоръка.
наистина и на мен ми е любопитно връзката ГАЗ и ХДПАТ......
ако говориш за някава корелация....напълно неуместно е според мен.
а това, че коментираш компания, за която дори не знаеш с какво се занимава..... нямам думи!!Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AladdinПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от AladdinWARNING: Има голяма вероятност утре GAZ да е на горното си ценовото ограничение, защото някой умник реши, че точно насред корекцията трябва да бъде обявено, че HDPAT ще си прави увеличението на капитала.
Личното ми мнение е, че GAZ се водеше по акъла на HDPAT при падането имаите го в предвит.
Успех
Не е препоръка.
Не е препоръка."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Коментар