Първоначално изпратено от g123g
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TRAPPER Разгледай мнениеТези да не са намерили нефт или газ ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеМдаа.
Пакетчето на ПДНГ в компанията майка струва повече от капитализацията на ЗХБГ.
А там има някакви заводи,зърнобази,доста имоти,финансова компания,отбор ритнитопковци,пакет от БРП и още какво ли не.....
Ама те май нищо не струват според мажоритаря ?
Коментар
-
Причината да се надува Този плондер, дори не е дивидент.
Няма предложение, да го дават за тази година...
"6. Вземане на решение за разпределяне на печалбата, реализирана от „Проучване и добив на нефт и газ” АД за 2021г.; Проект за решение – ОС на акционерите не приема решение за разпределение на печалбата, реализирана от дружеството за 2021г., като същата се отнася към сметка „неразпределена печалба” в баланса на дружеството."Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
За момента никъде. С тези понижения на чуждите борси предпочитам да съм с доста голям % кеш. Възможности ще има. Чака се ново IPO...Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеАз още чакам.
въпросът е къде влезе, след продажбата тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеИзлязох от позицията. Не мисля да поемам повече риск, въпреки че си мисля, че цената ще продължи да се надува, за да компенсират загубите по други позиции на пенсионните фондове. Успех на всички акционери, аз взех своето
въпросът е къде влезе, след продажбата тук?
- 1 like
Коментар
-
Мислиш ли, че бих продал, ако нямам? Просто, светът е пъстър и различни явления, от различен клас и в различни сфери, показват удивителни аналогии. Например, има сходства с развитието на империите. Само си помисли: Курс на акциите на някаква малка компанийка с комплексната мощ на цяла империя, едното в мащаб месеци и проценти, другото- в столетия и пъти. Иначе, да, все двумерно ама кой е съвършен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГАД Разгледай мнениеСъдейки по косвени признаци, се очертава сега пак цената да е в пик а после, да следва дълго, плавно и сигурно спадане. Е, освен ако не открият нещо сериозно, като например, под Кувейт...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНе, но и това очевидно не помага
много тежък случай наистинатърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар