IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• няма да я сменям. я виж как хубаво си се движи цената и каква подкрепа има.

Абеееее Инвесторрр, защо не дойдееееее вчера ????? тенекия такава

Коментар

• koito e tuka za malko za da vrutne ne6to
      moje i da se opari. koito se interesuva
      dali akciata e dobra njama za kakvo da se pritesnjava.
      ako sega padne 70-80lv 6te bude pak sled 2-3 meseca
      nai-kusno. prosto tova katalizira ne6tata.

ni6to ne preporu4vam

Коментар

• Днес разума най-после натделя над емоциите .

Коментар

• Тука още не се знае накъде ще тръгне цената,така,че според мен е подходящо за кратки спекулации.До няколко дена пазарът сам ще определи равновесната цена на която ще се търгува.:-)

Коментар

• Абе ке видим - или масов отлив или скок във върховете. Лично мене ми се струва първото, но не съм специалист и чакам с интерес. Имах но ги продадох..................
            Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Нищо чудно и някой да ви е топнал пред КФН. Не съм аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                Колегиии, спомойно момичета и момчета.

Никой не се опитва насила да вдига цената на хубавия холдинг.

Ей сега говорих с моята адвокатка. Имало някаква нова наредба за борсовите манипулации. Та по нея като настъпят опделени събития (например покачване на цената с еди-колко си процента за определено време) автоматично КФН е задължена да провери какво става.

Така, че сега просто повишението на планината е включило един нормативен превключвател.
                Аз бих го нарекъл болки на растежа
                Ако адвокатката ти е казала точно това - веднага я сменяй!
                ТОВА Е ПРЕПОРЪКА!
                Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Zdr.

Казва се :

ЗАКОН срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти
                  Обн., ДВ, бр. 84 от 17.10.2006 г., в сила от 01.01.2007 г.

Не е препоръка за покупка, продажба и/или държане на дадения актив.
                  Притежавам акции от дружеството.

Аре сполай Ви!

Коментар

• Колегиии, спомойно момичета и момчета.

Никой не се опитва насила да вдига цената на хубавия холдинг.

Ей сега говорих с моята адвокатка. Имало някаква нова наредба за борсовите манипулации. Та по нея като настъпят опделени събития (например покачване на цената с еди-колко си процента за определено време) автоматично КФН е задължена да провери какво става.

Така, че сега просто повишението на планината е включило един нормативен превключвател.
                    Аз бих го нарекъл болки на растежа

Коментар

• edinstvenoto lo6o e 4e dobur holding ve4e vtroi put stava
                      jertva na manipulacii.
                      a, 4e sled splita cenata 6te stigne otnovo tezi niva i dori po-visoki
                      e jasno.
                      imam akcii (kakto stana jasno mai ve4e) ))

Коментар

• aaa, не ме разбра ама карай опазил ме Господ да грея по тая или оная позиция. Немам си хал-хабер кво става при чугуните чувал съм че има трейдари, къде гледат в първите минути кво скача и скачат и те ама тва го не практикуваме с кучето и между другото от 2 месеца си знаеме позициите, нема да ти казвам мойте все некъде съм си ги написал, много съм си доволен от профита. А защитих големата Мечка, защото мисла първо че е прав а второ защото съм почти сигурен че има и по-голем профит от мене самия, и съм сигурен също, че едва ли го бОли щепсела какво ще прави планината, както е и при големото куче междувпрочем. дано удариме още 200% следващите 2 месеца

Коментар

• Ветре я насъскай кучето малко към онова свърталище край Ихтиман - Чугуно незнам си какво . И там ли искаш да кажеш че пак има някое инсайдерче ? Абе я пускай кучето да го надуши докато е време, че някой с граждански позиции ще си останат пак само с гражданските, а други ще имат акционерски позиции . И после на тези с гражданските пак някой друг ще им е виновен . Та Ветре, моята позицията е, че инсайдери има на всеки пазар, имало е и винаги ще ги има. Примери за това много... Именно поради това всеки, който иска да е на пазара ще трябва да се съобразява... за добро или за лошо.

Коментар

• Чекай, чекай Стенли, не си лош, не бързай тука не става дума че гроздето е кисело как казваш широко се шири мнението за големия фундамент и я съм се наредил да подпирам Имам акции /верно не много щото имам съмнения че такъв бърз растеж е ненормален , така ме посъветва кучето/ тука за друго става дума Стенли, - Мечката и Пончо имат гражданска позиция, коя е в полза за целата борса, ама виж сега дали е имало инсайдер или не - тва неинсайдер нема как да го каже нали разбираш проблема сега си имал късмета и се ползваш от големия растеж, ама не е нормално , как каза и Мечката 150 % ??? Коя акция скочи през големата корекция толкоз Стенли а иначе много холдинзи има убави активи и нещо друго има - нали знаеш че ако нещо расте с по 100% на месец тва не може да е вечно нали не мислиш че съмненията за инсайдер са причина да спадне големата цена Ваобще големото куче за инсайдерството съди по това - гледа примерно един негов си индикатор ама може да се ползва и примерно "Волатилност" от графичния - я сравни волатилността на Планината и на Хика примерно нали разбираш каква позиция защитават Пончо и Мечка и мисла че ги подкрепям. Изобщо съмненията за инсайдер са обикновено причина за несигурна цена, а не нещо друго кой губи от това - еми целата борса, а понекога и акционери дето са се подлъгали по високите нива Та така - има си чудесен профит планината, неможеме да искаме още толкова и следващите 2 месеца нали Успех на играчите, имам акции Щом има фундамент и нема инсайдер значи и страшно нема.

Коментар

• Инвесторче, аз говоря за себе си. Всички които сме тук и си драскаме във форума винаги ще бъдем "от другата страна на барикадата". Но честно да ти кажа, не мисля, че това ме ощетява по някакъв начин. Ако има някой, който се счита за ощетен, че някой не му е казал някога нещо, проблема си е в неговия телевизор. Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                                Пончо, отговорих ти на теб защото ти се чудеше от какво било породено поскъпването на акциите на холдинга от преди 28 май. Мисля, че достатъчно ясно ти отговорих от какво - и пак ще повторя нормално ли холдинг, на който само ПРЕКИТЕ участия в публични дружества, при това в 4 от 5 дружества са мажоритарни, и тези участия да са на стойност 79 лева на акция - и на всичкото отгоре цената на акциите на този холдинг да бъде 30 лева??? Ето ти сега още по логично обяснение на "бурното поскъпване" на акциите преди 28 май!!!
                                Абе, човек стига се излага. Това НЯМА НИЩО ОБЩО с поскъпването. А това, че ти вероятно си си купил по тази причина е друга работа.

Коментар

Working...
                                X