Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНe 0,5% си е15:12:18 5SR / CENHL Стара планина Холд 5.000 105 000 525 000.00 0.00%
Коментар
-
Нe 0,5% си е15:12:18 5SR / CENHL Стара планина Холд 5.000 105 000 525 000.00 0.00% Last edited by inta53; 07.11.2019, 17:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Интересното ще е към 1-ви декември
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Абе колега, ти с пръстите на краката ли чукаш по клавиатурата!?
++
и аз съм в лагера на участващите за в пъти печалба, а не някакви мезерни под 10 %.
Да не говорим, за едно от най-грозните явления на бФб - милионен дивидент отделно отреден за ояденият мажовец, гласувано в предишни години на оса, с което е изравнил и рекорда на Божкоф - при ХДПАТ. - Това са бг-абсурди и по никакъв начин не рефлектират за дружества в най-представителния индекс.
Съвсем резонно изхвърляне от индекса и дано НИКОГА не влиза повече там! Особенно, докато мажоритарят се уповава на порочните си практики!!!! - За мен е неперспективна и изкуствено балонирана позицияLast edited by Dio; 27.09.2019, 20:40.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Интересното ще е към 1-ви декември
Това ли имаш предвид ..." Кристин Лагард, която ще наследи Драги през ноември, най-вероятно ще се придържа към същата политика. Но съпротивата срещу мерките на ЕЦБ става все по-гръмка. Няма основания да се смята, че с "още от същото" европейската икономика изведнъж ще започне да се развива по различен начин, твърдят опонентите на централната банка." -може би?
Да очакваме различен резултат, като правим едно и също
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеКо стана тук мажо купувал като луд на 5.50!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеКо стана тук мажо купувал като луд на 5.50!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Абе колега, ти с пръстите на краката ли чукаш по клавиатурата!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеСподелих ли че си имаме нова ракета
стара. Ланина
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар