IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
    Взех на 5.05 няколко тона. Таргет 5.50 до края на годината.... вече го направих миналия месец.... дежа ву ми е, дано и продажбата да се повтори
    какви 5 лева? Имаш ли връзка с кораба майка или поне с "главния" мозък??

Коментар

• Взех на 5.05 няколко тона. Таргет 5.50 до края на годината.... вече го направих миналия месец.... дежа ву ми е, дано и продажбата да се повтори

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        15:12:18 5SR / CENHL Стара планина Холд 5.000 105 000 525 000.00 0.00%
        Нe 0,5% си е
        Не разбрах. Аз какво съм написал?

Коментар

• 15:12:18 5SR / CENHL Стара планина Холд 5.000 105 000 525 000.00 0.00%
          Нe 0,5% си е
          Last edited by inta53; 07.11.2019, 17:00.

Коментар

• Май си ги купиха на 5 лева планираните акции...

1. Брой акции, подлежащи на обратно
            изкупуване - до 0.5% от капитала или до 105 000 броя акции. 2. Минимална
            цена на обратно изкупуване - 5.00 лева. 3. Максимална цена на обратно
            изкупуване - 5.00 лева.

Коментар

• скоро ще е ноември

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение

Интересното ще е към 1-ви декември
                Грешка колега най интересно ще е на 1 март...честита баба Марта от сега на Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Абе колега, ти с пръстите на краката ли чукаш по клавиатурата!?

++
                  и аз съм в лагера на участващите за в пъти печалба, а не някакви мезерни под 10 %.
                  Да не говорим, за едно от най-грозните явления на бФб - милионен дивидент отделно отреден за ояденият мажовец, гласувано в предишни години на оса, с което е изравнил и рекорда на Божкоф - при ХДПАТ. - Това са бг-абсурди и по никакъв начин не рефлектират за дружества в най-представителния индекс.
                  Съвсем резонно изхвърляне от индекса и дано НИКОГА не влиза повече там! Особенно, докато мажоритарят се уповава на порочните си практики!!!! - За мен е неперспективна и изкуствено балонирана позиция
                  Last edited by Dio; 27.09.2019, 20:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение

Това ли имаш предвид ..." Кристин Лагард, която ще наследи Драги през ноември, най-вероятно ще се придържа към същата политика. Но съпротивата срещу мерките на ЕЦБ става все по-гръмка. Няма основания да се смята, че с "още от същото" европейската икономика изведнъж ще започне да се развива по различен начин, твърдят опонентите на централната банка." -може би?
                    Да очакваме различен резултат, като правим едно и също

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                      Ко стана тук мажо купувал като луд на 5.50!!!
                      Ако иска и да не купува, Негов проблем

Коментар

Ко стана тук мажо купувал като луд на 5.50!!!

Коментар

• Ко стана тук мажо купувал като луд на 5.50!!!

Коментар

• Батя подсещам те купи си стара това е новата. Ракета....не е късно

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Чукам колега и не само по клавиятурата...и не само с пръсти...и не само на краката.,.ако чуя за увеличение при ПИБ на 2.5 през следващите два месеца ще ти върна да допълниш ..че ще има смисъл...жалко че не продаде като те посъветвах ,но доколкото чувам можело и по друг начин да осигурят кеша ,сполай ти!

Коментар

Споделих ли че си имаме нова ракета
                                стара. Ланина

Коментар

Working...
                                X