IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex
    днес обявиха и Елхим, дружествата от холдинга ще подкрепят акциите си.. да видим остават ХЕС, Фазан, Роза...
    Така се гради ДОВЕРИЕ !!! То е по ценно от конюнктурата на пазара и е най добрата инвестиция !

Коментар

• днес обявиха и Елхим, дружествата от холдинга ще подкрепят акциите си.. да видим остават ХЕС, Фазан, Роза...

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=61855

evala na MCH i CENHL.
        njakoi se setiha purvi kakuv signal trjabva na pazara.

sorry za copy-pasta no mislja 4e e aktualno i za dvete temi.

Коментар

• Боримечка, на мен ми е трудно да се самопределя по твоята дефиниция - преди една година купувах, после наесен продавах, после наскоро пак купувах и малко продадох, сега бих искал да купя, ама на още по-добри цени - та малко се обърках и незнам дали съм гадняр с романтична душа или добряк с лоши навици

Но както ти казваш - да не разводняваме темата и най-вече - да имаме търпението да видим какво са ни приготвили за Q1

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
            Боримечка кои лошите зависи много от гледната точка
            лошите налитат да продават, добрите - купуваме.

при тези цени аз така ги виждам нещата

само дето с акциите от днес поставям началото на личния си пенсионен фонд няма само Доверие и сие да участват тук, а аз не взимам 5% административна такса, но хайде да не разводнявам темата, пък и току виж някой се засегнал

Коментар

• Боримечка това кои са лошите зависи много от гледната точка

Коментар

• много нисък оборот и тук, явно, че няма толкова бързо да се подобри ликвидността колкото би ми се искало ...

иначе днес тук беше неравна битка, Капман и аз срещу лошите, пък Капман накрая взеха, че минаха и те от другата страна

Коментар

• Годишният отчет е публикуван.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                    И акцията се пораздвижи малко от вчера до днес
                    Ами тя около 6 лв. си е отвсякъде за покупка, само да не беше мечия пазар... Не е препоръка, естествено (много мразя да го пиша)
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• И акцията се пораздвижи малко от вчера до днес

Коментар

• Е поне раздвижихме форума ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                          ми като няма новини г-н Митанкин няма да си ги измисля, я?
                          +1
                          Първоначално изпратено от Боримечката
                          важното е всички предприятия в холдинга да работят добре и след месец чакаме първи отчети
                          Още тези дни ще има отчети - годишни одитирани...
                          А към края на април ще представим отчетите за І тримесечие и годишния консолидиран на холдинга.

Коментар

• ми като няма новини г-н Митанкин няма да си ги измисля, я?

важното е всички предприятия в холдинга да работят добре и след месец чакаме първи отчети

Коментар

• Колеги, що става тук?
                              Два часа днес - никой нищо ...
                              За един мисец минаха 2 проц. от капитала, включиха се пенсионни фондове и к'во ...
                              Даже и Костюмара не произвежда новини - морски, да не си открил сезона?
                              И г-н Митанкин мълчи ....

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                                Малкия - на времето и аз като теб имах малко акции тук. Доброто управление и постоянството в добрите резултатите ми дадоха увереност да напълня много /за моите възможности/. По-хубаво от това да пълниш хубава акция на спокойствие, при малък марж, здраве му кажи. Не е препоръка. Само лични наблюдения.
                                Благодаря ти за "не е препоръката", но с малкото парички които си играя на борсата съм си заредил 40 % в СПХ. В момента съм на червено, но твърдо вярвам, че ще изкарам добра доходност от инвестицията си по тази позиция.
                                Поздрави и здрави нерви на всички инвеститори и спекуланти тук /че то днес някой "пенсионен" стар или нов пак си купи няколко К бройки/

Коментар

Working...
                                X