Първоначално изпратено от dex
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
http://www.investor.bg/?id=61855
evala na MCH i CENHL.
njakoi se setiha purvi kakuv signal trjabva na pazara.
sorry za copy-pasta no mislja 4e e aktualno i za dvete temi.
Коментар
-
Боримечка, на мен ми е трудно да се самопределя по твоята дефиниция- преди една година купувах, после наесен продавах, после наскоро пак купувах и малко продадох, сега бих искал да купя, ама на още по-добри цени
- та малко се обърках
и незнам дали съм гадняр с романтична душа
или добряк с лоши навици
Но както ти казваш - да не разводняваме тематаи най-вече - да имаме търпението да видим какво са ни приготвили за Q1
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorБоримечкакои лошите зависи много от гледната точка
при тези цени аз така ги виждам нещата
само дето с акциите от днес поставям началото на личния си пенсионен фондняма само Доверие и сие да участват тук, а аз не взимам 5% административна такса, но хайде да не разводнявам темата, пък и току виж някой се засегнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Боримечкатами като няма новини г-н Митанкин няма да си ги измисля, я?
Първоначално изпратено от Боримечкатаважното е всички предприятия в холдинга да работят добре и след месец чакаме първи отчети
А към края на април ще представим отчетите за І тримесечие и годишния консолидиран на холдинга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARМалкия - на времето и аз като теб имах малко акции тук. Доброто управление и постоянството в добрите резултатите ми дадоха увереност да напълня много /за моите възможности/. По-хубаво от това да пълниш хубава акция на спокойствие, при малък марж, здраве му кажи. Не е препоръка. Само лични наблюдения.
Поздрави и здрави нерви на всички инвеститори и спекуланти тук /че то днес някой "пенсионен" стар или нов пак си купи няколко К бройки/
Коментар
Коментар