IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• до г-н Митанкин :

къде да намерим Годишен доклад за дейността /2019 на Българска Роза ?
    файловете качени в x3news от 30-01-2020 13:06 половината се дублират ???
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Още ви се чудя на акъла - защо го надувате този балон. Ако е само за влизане в софикс - повечето може да се чувствате вече и прецакани. По време на явен мечи пазар печелят само първите трима. Мислите че сте по-тарикати или дори по-бързи от другите ли??? Не, не сте - Пазарът е, който ще ни ракаже играта
      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Тук доколко ще се отрази спада на цената на газа? М+С Хидравлик и ХЕС използват ли много газ за производство, или се влияят повече от цената на електроенергията?

Коментар

• Доход на акция консолд.- 2019г.> CENhl 6 796x.=0,328/акц.
          Мейби 0,27/акц. дивен гивен

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Планината има 20 годишна дивидентна история, и е едно от малкото држества от масовата приватизация, които е оцеляло, и не е било източено. И ти смяташ Трейс за по-заслужили да бъдат в Софикс? Не те разбирам...
            Манчев ,ще смятаме историята ли или перспективите ....
            Велев е един специалист по прекарване на акционерите си като останалите.....мажо. Та не бяха ниски дивиденти ,то акции за свой хора , то далавери с ПФ и т.н. а като го слушаш как работниците требва да работят за 500 лв и да го боготворят а и да не боледуват ами съвременен чорбаджия изедник ....Михайлов и сие си плащат за бизнеса .....те също не са свет но поне плащат добри заплати ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Разбира се че е така . Самия Велев обяви фирмите си в криза.....
              Тука некой се мъчи да върне Планината във Софикс но дали е в полза на борсата......
              Митанкин е супер ДВИ но същот не може да се каже за Велев......
              За мен Корадо е най добрия вариант за Софикс ,но няма да стане.....
              Тогава ако избираме между Треис или Елана или Планината ....със огромно нежелание бих качиил своя глас за Треис.....това са сантимент ... Елана със манипулациите , планината с липсата на ликвидност и идващата криза и треис с некачествените строежи....
              Планината има 20 годишна дивидентна история, и е едно от малкото држества от масовата приватизация, които е оцеляло, и не е било източено. И ти смяташ Трейс за по-заслужили да бъдат в Софикс? Не те разбирам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Тука некой се мъчи да върне Планината във Софикс но дали е в полза на борсата......
                Тогава ако избираме между Треис или Елана или Планината ....със огромно нежелание бих качиил своя глас за Треис.....това са сантимент ... Елана със манипулациите , планината с липсата на ликвидност и идващата криза и треис с некачествените строежи....
                Насоли ги всички, но не като да не си прав. 15 компании са много и не толкова, че не са представителни или малки, а поради липсата на интерес ликвидността е никаква и има възможност за манипулации.

Виждаме в какво положение е Германия, изгледи за подобрение скоро няма, там и политическата ситуация става лабилна, риск за влошаване не малък, световната икономика и оптимизъм се дърпат в момента от добрите даннни в САЩ. Много по - разумно е да се изчакат по - изгодни нива за покупка.
                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Индустриалното производство изобщо в ЕС не е на нивото, което трябва да бъде и докато не се забележат ясни сигнали за промяна, следващите тримесечия вероятно ще са по - слаби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                    Влезе обратно в софикс някой просто смята много добре и пръв,дивидент а и резултатите удариха вече дъното 2019, лошото мина...нищо чудно и “доверие” да са през ПФБК...или някой иска цена 6лв. До краят на месеца...не случайно хората с най много пари в държавата купуваха на 5лв(Варна и мажо)...,те не са глупави и не си пилеят парите!
                    умната ако не русата !
                    Индустриалното производство изобщо в ЕС не е на нивото, което трябва да бъде и докато не се забележат ясни сигнали за промяна, следващите тримесечия вероятно ще са по - слаби.

Коментар

• Влезе обратно в софикс някой просто смята много добре и пръв,дивидент а и резултатите удариха вече дъното 2019, лошото мина...нищо чудно и “доверие” да са през ПФБК...или някой иска цена 6лв. До краят на месеца...не случайно хората с най много пари в държавата купуваха на 5лв(Варна и мажо)...,те не са глупави и не си пилеят парите!
                      умната ако не русата !

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

И аз гледах днес и не разбрах защо? Слаби резултати за 2019 г. и не позитивни очаквания за 2020 г. Честна компания и собственици, но спрямо резултатите и съобразно краткосрочните рискове и перспективи, 5 дори е много. Може да са започнали обратно изкупуване или се е появил нов фен на позицията, все пак оборотът е само 16к.
                        Някой минава на дивидентаджийски акции ...Да не са "Доверие "

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                          Някой яко започна да "катери планината", а аз си мислех да допълня някоя и друга бройка на 5лв. преди екс-дейта... Явно няма да ми се получи...
                          И аз гледах днес и не разбрах защо? Слаби резултати за 2019 г. и не позитивни очаквания за 2020 г. Честна компания и собственици, но спрямо резултатите и съобразно краткосрочните рискове и перспективи, 5 дори е много. Може да са започнали обратно изкупуване или се е появил нов фен на позицията, все пак оборотът е само 16к.

Коментар

• Някой яко започна да "катери планината", а аз си мислех да допълня някоя и друга бройка на 5лв. преди екс-дейта... Явно няма да ми се получи...

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                              Н. Митанкин: Акциите с дивидент са по-желани от дългосрочните инвеститори

За мен доста интересно беше как по един ненатрапчив, елегантен, но доста категоричен начин, г-н Митанкин дава оценка за борсата (не от технико-технологична гледна точка), а оттам и за цялостната картина...
                              Г-н Митанкин ме кефи! Каза си го съвсем спокойно, ясно и точно. На БФБ - толкова! С тази енергийна борса - дотук я докарахме...

Коментар

• Н. Митанкин: Акциите с дивидент са по-желани от дългосрочните инвеститори

За мен доста интересно беше как по един ненатрапчив, елегантен, но доста категоричен начин, г-н Митанкин дава оценка за борсата (не от технико-технологична гледна точка), а оттам и за цялостната картина в страната.

За да не му направя беля на човека - нека пак да подчертая, че не е задължително той да е давал неласкави оценки за цялостното дередже. Моят дефектен прочит и ограничен кръгозор това са схванали СУБЕКТИВНО.

Коментар

Working...
                                X