IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Един интересен въпрос - някъде има грешка или в данните дето дават Хес или в тези дето дават Стара планина. Хес обявява брутна печалба 2323хил лв, а стара планина казва 2623хил лв. Една цифра е, ама някой бърка!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      Стара планина холд АД обявява текущи финансови резултати (на консолидирана база) и финансовите резултати на най-значителните предприятия от портфейла на холдинга към 31 декември 2012 г. и прогнози за продажбите към 31 януари 2013 г. (в хил. лева), се посочва в публикуваното писмо.
      Консолидираните продажби за 2012 година бележат понижение с 14.72% в сравнение с продажбите през 2011 година, но са с 14.21% по-високи от 2010 година. Предвиждаме продажбите през януари 2012 година да бъдат със 7.60% по-ниски спрямо първия месец на 2012 година.

Интересна пазарна реакция на горната новина
      Спадът на годишна база се забавя. На пръв поглед най-лошото е зад гърба ни. Прогнозите не са чак толкова песимистични. Според мен от месец юни ще имаме ръстове на годишна база. Естествено е необходимо да минат още няколко месеца за да имаме яснота. Така погледнато не виждам причини за негативно отиграване на новината. Аз лично очаквах малко по-лоши прогнози.

Коментар

• Стара планина холд АД обявява текущи финансови резултати (на консолидирана база) и финансовите резултати на най-значителните предприятия от портфейла на холдинга към 31 декември 2012 г. и прогнози за продажбите към 31 януари 2013 г. (в хил. лева), се посочва в публикуваното писмо.
        Консолидираните продажби за 2012 година бележат понижение с 14.72% в сравнение с продажбите през 2011 година, но са с 14.21% по-високи от 2010 година. Предвиждаме продажбите през януари 2012 година да бъдат със 7.60% по-ниски спрямо първия месец на 2012 година.

Интересна пазарна реакция на горната новина

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          опса
          Едва започваме.
          Не е препоръка.
          Дано,дано.Също не е препоръка.

Коментар

• опса
            Едва започваме.
            Не е препоръка.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                  Спортист бях бе нещастник за това такъв ми е и "прякора"-Олимпиеца това ,което съм сложил на "Аватарчето" .А не ,че някой ме бил кръстил "Оли".Ама то с малоумници можеш ли спори или да водиш някакъв диалог... А някога сядал ли с в такава кола(Ферарито) или дали си помръдвал с нея поне 100 метра,тая дето я виждаш?Гледая я поне на снимката!!!!Ей гладен народ,бедна държава.....
                  само едно ще ти кажа, алкохола и наркотиците на никой не прощават...
                  Утре като се освестиш, прочети постовете си и дано си доволен от себе си и мозъчните възможности , олимпиецо....
                  не ми отговаряй повече....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                    Някой те беше кръстил ОЛИ ... и се питах защо... е вече не питам.....
                    Луда работа.... !
                    Спортист бях бе нещастник за това такъв ми е и "прякора"-Олимпиеца това ,което съм сложил на "Аватарчето" .А не ,че някой ме бил кръстил "Оли".Ама то с малоумници можеш ли спори или да водиш някакъв диалог... А някога сядал ли с в такава кола(Ферарито) или дали си помръдвал с нея поне 100 метра,тая дето я виждаш?Гледая я поне на снимката!!!!Ей гладен народ,бедна държава.....

Коментар

Що се дразниш ,къде сбърка.....
                      Вървяха добри количества тогава..... но и 300 бройки да са какво от това...
                      Купуваше Алианц... до точно определена цена..
                      Не да питаш сега какво да правиш в ЕМКА ...
                      Абе "ОТВОРКО" и да съм задал риторичен въпрос точно от теб ли да чакам отговор.....Аз знам кой кво иска от живота,за себе си също,така че не ми се занимава с такива "Възфдухари",като теб.Сядам си със хубавата жена и ще си налеем по едно с "черен етикет".Утре ти му мисли как ще изкараш 5-стинки.И друго си мисля ама ти нали си "мозък" ще се сетиш....

Коментар

Някой бута а и няма предлагане.......
                        А това дали ще купя от теб ,не ми пречи ,важното и аз да не съм на сухо...
                        Сега по НГ/след като продадох мойте си от 2 и нещо с печалба от 25 % / няколко пъти купувах на 2,5 и продавах над 2,63 лв...
                        Не е препоръка..
                        Оооо вярно аз забравих къв "играчор" си и ти ,като един друг тук все продавате и купувате на далавера по 200-300 бройки.Ей писна ми от "въшкарници" по тия форуми то затова и не ми се пише тук и на други подобни места.Не го направиха ,като в Швейцария да им се молите на посредниците да ви вземат последните хиляда лева.....

Коментар

• Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец януари 2013 година в размер на 3570 хил. лева, които ще бъдат с 9.85% по-високи в сравнение с първия месец на 2012 година.

Коментар

• И тук оредя предлагането

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                              Тя акцията винаги си е била супер,спор няма.Правил съм пари от нея и пак на това се надявам,но да видим кога ще стане,както първият път,толкова рязко нагоре ,че не можех да повярвам два три дни...... И сега пак така ще стане и ти докато се наканиш да си купиш,може би от мен цената никак няма да ти хареса ,а на мен да.Рзбира се ,че не е Препоръка за нищо,освен да си налеем по-едно кой квото му харесва.На мен едно малко 5-годишно коняче тая вчер,ще ми дойде добре.Айде лека вечер на всички.
                              наздраве. идеални мажоритари няма, но тук мисля че са в пъти по-читави
                              от всички холдинги. аз мисля кротко да си изчакам 3х преди да продавам.
                              на мене това и Алкомет са ми инвестиционните акции.
                              тази година си е ясно, че ще е все още кофти за експортните дружества
                              така че може да се донакупи и на 2-2.20 според мен.....ако я оставят да слезе де
                              лека вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Акцията беше супер ... на 2 лв. ,
                                като стигна 2,65 се реализираше сериозна печалба и много излязохме преди НГ
                                Сега следва ,дали няма да върне ,за да влезем пак...
                                Ако не върне ще приемем че е супер на 2,5 и ще купуваме в зависимост от отчетите....
                                Не е препоръка..!
                                Тя акцията винаги си е била супер,спор няма.Правил съм пари от нея и пак на това се надявам,но да видим кога ще стане,както първият път,толкова рязко нагоре ,че не можех да повярвам два три дни...... И сега пак така ще стане и ти докато се наканиш да си купиш,може би от мен цената никак няма да ти хареса ,а на мен да.Рзбира се ,че не е Препоръка за нищо,освен да си налеем по-едно кой квото му харесва.На мен едно малко 5-годишно коняче тая вчер,ще ми дойде добре.Айде лека вечер на всички.

Коментар

Working...
                                X