Един интересен въпрос - някъде има грешка или в данните дето дават Хес или в тези дето дават Стара планина. Хес обявява брутна печалба 2323хил лв, а стара планина казва 2623хил лв. Една цифра е, ама някой бърка!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеСтара планина холд АД обявява текущи финансови резултати (на консолидирана база) и финансовите резултати на най-значителните предприятия от портфейла на холдинга към 31 декември 2012 г. и прогнози за продажбите към 31 януари 2013 г. (в хил. лева), се посочва в публикуваното писмо.
Консолидираните продажби за 2012 година бележат понижение с 14.72% в сравнение с продажбите през 2011 година, но са с 14.21% по-високи от 2010 година. Предвиждаме продажбите през януари 2012 година да бъдат със 7.60% по-ниски спрямо първия месец на 2012 година.
Интересна пазарна реакция на горната новина
Коментар
-
Стара планина холд АД обявява текущи финансови резултати (на консолидирана база) и финансовите резултати на най-значителните предприятия от портфейла на холдинга към 31 декември 2012 г. и прогнози за продажбите към 31 януари 2013 г. (в хил. лева), се посочва в публикуваното писмо.
Консолидираните продажби за 2012 година бележат понижение с 14.72% в сравнение с продажбите през 2011 година, но са с 14.21% по-високи от 2010 година. Предвиждаме продажбите през януари 2012 година да бъдат със 7.60% по-ниски спрямо първия месец на 2012 година.
Интересна пазарна реакция на горната новина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеопса
Едва започваме.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеСпортист бях бе нещастник за това такъв ми е и "прякора"-Олимпиеца това ,което съм сложил на "Аватарчето" .А не ,че някой ме бил кръстил "Оли".Ама то с малоумници можеш ли спори или да водиш някакъв диалог... А някога сядал ли с в такава кола(Ферарито) или дали си помръдвал с нея поне 100 метра,тая дето я виждаш?Гледая я поне на снимката!!!!Ей гладен народ,бедна държава.....
Утре като се освестиш, прочети постовете си и дано си доволен от себе си и мозъчните възможности , олимпиецо....
не ми отговаряй повече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиНякой те беше кръстил ОЛИ ... и се питах защо... е вече не питам.....
Луда работа.... !
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиЩо се дразниш ,къде сбърка.....
Вървяха добри количества тогава..... но и 300 бройки да са какво от това...
Купуваше Алианц... до точно определена цена..
Не да питаш сега какво да правиш в ЕМКА ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиНякой бута а и няма предлагане.......
А това дали ще купя от теб ,не ми пречи ,важното и аз да не съм на сухо...
Сега по НГ/след като продадох мойте си от 2 и нещо с печалба от 25 % / няколко пъти купувах на 2,5 и продавах над 2,63 лв...
Не е препоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеТя акцията винаги си е била супер,спор няма.Правил съм пари от нея и пак на това се надявам,но да видим кога ще стане,както първият път,толкова рязко нагоре ,че не можех да повярвам два три дни...... И сега пак така ще стане и ти докато се наканиш да си купиш,може би от мен цената никак няма да ти хареса ,а на мен да.Рзбира се ,че не е Препоръка за нищо,освен да си налеем по-едно кой квото му харесва.На мен едно малко 5-годишно коняче тая вчер,ще ми дойде добре.Айде лека вечер на всички.
от всички холдинги. аз мисля кротко да си изчакам 3х преди да продавам.
на мене това и Алкомет са ми инвестиционните акции.
тази година си е ясно, че ще е все още кофти за експортните дружества
така че може да се донакупи и на 2-2.20 според мен.....ако я оставят да слезе де
лека вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАкцията беше супер ... на 2 лв. ,
като стигна 2,65 се реализираше сериозна печалба и много излязохме преди НГ
Сега следва ,дали няма да върне ,за да влезем пак...
Ако не върне ще приемем че е супер на 2,5 и ще купуваме в зависимост от отчетите....
Не е препоръка..!
Коментар
Коментар