Най - радващото е, че пробива е подкрепен с големи обеми, което е предпоставка за бъдещ ръст. Вижте графиките след подобни предходни избухвания с около 10 000 акции. И дивинтче се очаква нека не забравяме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Ей, аман от рънъри! Само спират цената на холдинга от кое време. Айде изберете си- да ги изсипите наведнъж и да ви мине мерака за лесни печалби или да почакате още малко и да се ги продадете културно на 20 лв. с яка печалба. Щото то и без това търсене има както гледам, ама пусто бързи пари търсите вий.~МЕЧО~
Коментар
-
Радвам се, че и други се сетиха да пишат в тази тема Бях се притеснил, че съм единственият акционер в CENHL Аз отдавна споменавам, че това си е един от малкото читави холдинги на нашата борса и ако не са скапаните пакети от приватизацията да натискат цената надолу от толкова време, щяхме да сме отлепили отдавна Нищо, хубаво е, че вече се вижда раздвижване, а и дивидентец вече трябва да се чака
Успешна и доходоносна!~МЕЧО~
Коментар
-
А! Аз съм се объркал! Тя печалбата се оказа не удвоена, ами е 4 пъти и половина отгоре Каква приятна грешка е било това от неодитирания Евала на одитирания отчет. Ха сега да ви питам, как ви се струва този финансов резултат за годината? Май наистина CENHL са си №1. Мислех да ги затварям вече, ама като гледам май доста ще се хвърчи скоро време Така че ще си ги пазя поне до 20-те лв.
Успешна и доходоносна!~МЕЧО~
Коментар
Коментар