If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В момента според мен ЦЕНХЛ е един надут балон 4ийто собственници се надяват да превърнат в множество малки надути балон4ета 4рез увели4ение на капитала.Тези балот4ета те смятат да продадат с пе4алба на следващата вълна наивници появила се на БФБ.Това няма как да стане защото ако развзлим една банкнота от 50 лв. на 5 по 10 лв стойноста си е пак 50лв ане става на 500лв.
mnogo ni razsmja.
bi li mi kazal koi drujestva ne sa baloni spored tebe?
В момента според мен ЦЕНХЛ е един надут балон 4ийто собственници се надяват да превърнат в множество малки надути балон4ета 4рез увели4ение на капитала.Тези балот4ета те смятат да продадат с пе4алба на следващата вълна наивници появила се на БФБ.Това няма как да стане защото ако развзлим една банкнота от 50 лв. на 5 по 10 лв стойноста си е пак 50лв ане става на 500лв.
Айде и тука се появи. Нямаш ли си друга работа, че пишеш глупости.
на утрешната пресконференция от 12:00 за увеличението на ХЕС, г-н Васил Велев ще отговаря и на други въпроси, които ще задедем от Ваше име
дружествата, върху които г-н Велев има пряк поглед са:
Стара планина Холд АД
Българска роза - Карлово АД
Хидравлични елементи и системи АД
Фазан АД
Елхим Искра АД
М+С хидравлик АД
Увеличение на капитала евентуално ще е бонус към фундамента на холдинга . Това което се случва е напълно естествено - все пак холдинга притежава предимно мажоритарни участия в публични дружества за приблизително 123 000 000 лева, а капитализацията му в момента е... 70 000 000 лева.
Коментар