IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе тук защо само посредници останаха да продават?:
    http://kompanii.investor.bg/?cat=10&trades_cid=230

Коментар

• жалко че Пламен го няма да освети малко ситуацията в ОДЕС-а :-)

Коментар

• Въй,въй,въй - тук очаквам големи неща!

Коментар

• ТИМ влизат в борда на ODES.Първа стъпка към получаването на контрол.

Коментар

• http://kompanii.investor.bg/?cat=10&trades_cid=230

Коментар

• Някой би ли ми казал каква е последната цена. И каква е тенденцията - към повишение или към спад?
              Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                Натам вървят нещата. Жалко, че отказа от сплита прекърши Пепи ....
                И най-вече това, че щели дълго да мислят
                Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Натам вървят нещата. Жалко, че отказа от сплита прекърши Пепи и той спря да пише, преди благодариение на него беше много оживено тука.

Коментар

• az imam akcii oba4e i kazavam che ste raste

Коментар

• Радвам се, че не си продал още та да му правиш PR-а на ODES
                      Аз нямам тук акции, но също искам да расте (понеже имам от HVAR, a HVAR има акции на ODES)

Коментар

• Спокойно, ще има развитие, това е едно стабилно дружество, въпреки, че мажоритарите се отказаха от СПЛИТ и до извстна сепен ме изненадаха, казаха и че дълго ще мислят, да видим...... :-)))

Коментар

• Раздвижва се май.
                          Пепи, тия избягал ли си ги, че не се обаждаш?

Коментар

• Бат Ице - търгуваме по други позиции.

Коментар

• Туканка Кобоси некви си пазарят по няколко хиляди,а вие се умълчахте нещо...

Коментар

• [quote="nhg"][quote="Alan Greenspan"]Химимпорт влиза в борда на директорите ... а после какво следва?

Първоначално изпратено от xpucmo

недей вярва на всичко което пише. Има държавен весник чети там има ли нещо подобно
                                прав си, за борда не сам сигурен, но лично бях с шефовете на одесос на една среща и се коментираще офсетна програма за превъоражаване на авиацията ни, а изпълнителя трябва да върне 80% от сделката под формата на инвестиция в БГ
                                Дъжд кола не мие и срам гадже не .......

Коментар

Working...
                                X