IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е и аз помогнах с малко.

Коментар

• Може да ме поздравите за обирането до 215. Не ми е слабост да обирам, но понякога се налага.

Коментар

• на оргата ще ми разрешим да ни боядисват корпуса ---- нали имат ЯХТЕН ЛАК..........ХИХИХ[/img]

Коментар

• Ei da ne vzeme da stignem ORGH
          lipsata

Коментар

• ще станем като онези комети - дето пътуваха варна - бургаз и обратно ..... тимаджийска работа

Коментар

• Ами кораба пътува тва е ... ако ОС вземе добро решение направо ще излетим
              Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Ганьо Балкански, ти що си смени ника? Стария не те ли кефи вече???

Коментар

• аз бих казал че в моментна сме като в оная песня на Юръпп - преди старта............

Коментар

• Смърфиетка, не скочих, ами направо си се качих. Сега изчаквам развитие.

Коментар

• Права си, че се изтърват пари, но ми е тръпка да въртя през 1-2% печалба. Е, този път бях влязъл на 188 лева преди около месец.

Коментар

• охо Brain, успя да скочиш значи ;-) Добре дошъл на борда

Пламен този път не ни подсказа нищичко :-(

KOSTJUMAR, с дребни врътки се изпускат големите движения. А за какво са ти малко пари - за семки ли :-)

Коментар

• Аз гледам да качвам през поне няколко стотинки и не ме кефи да ми се залепят през 0,1 ст постоянно, но това е част от играта. Понякога и аз се залепям през 0,1 ст. пред големите пакети. Вчера продадох и гледам пак да заредя . Както казах позицията е перфектна за врътки в момента.
                          Къде се изгуби Пепи? Навремето доста се дракахме с него за Одеса. Хубаво, че ми отвори очите за тази акция. Въобще не ми харесваше, но явно не съм бил прав предвид последния отчет.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                            Кой е този със 7-те акции на 206,031. ? Я, си признайте. Голямо рали направихме с него . Давам мръсна газ.
                            Костюмар, не съм аз, но някой и мен ме изнерваше по същия начин миналата седмица.

Коментар

• Малко останаха работещите дружества на БФБ, които са фундаметално подценени. Цената от 250лв е по-подходяща за Одесос, но според мен също е ниска на фона на другите компании.

Коментар

• Той директора бил казал преди време 250 и Пепи доста често го цитираше като пишеше тука .Но в интерес на истината аз не съм чувал това изказване.

Коментар

Working...
                                X