Някой може ли да обясни защо се получава така
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Смърфиетаи на мен не ми харесва този дивидент. На големите им трябват пари, не искат да реинвестират ...
И все пак е по-добре да ги дръпнат като дивидент, отколкото по други начиниА че има начини да си дръпнат печалбата без да дават и на нас- има и често се случва. Така че, евала на Одесос-а, аз лично съм доволен.
Коментар
-
Тук решаващ ще е отчета за Q2. Ако се запази същото ниво на печалбата, тя би възлязла на около 25 лева на акция на годишна база. Което ще рече П/Е под 9 при цена 217 лева. Колко дружества имат такова съотношение на БФБ?
Още нещо - според вас има ли шанс Одес да се върне в Софикс след време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrainПървоначално изпратено от smooth operatorтези хора защо не инвестират, а раздават и резервите???
Като става въпрос за цената на дружеството- ако направите сравнителен анализ ще забележите, че на фона на останалите дружества от тази "черга" е подценено и според мен има добър фундамент за покачване, а дивидентът може да се окаже катализатор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от smooth operatorтези хора защо не инвестират, а раздават и резервите???
Като става въпрос за цената на дружеството- ако направите сравнителен анализ ще забележите, че на фона на останалите дружества от тази "черга" е подценено и според мен има добър фундамент за покачване, а дивидентът може да се окаже катализатор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от atanas76Парите по кобосите ли ще дойдат?
Със или без данъка и трябва ли се подава данъчна декларация за дивидента?
Нов съм и не съм получавал дивидент досега. Моля някой да каже какво става с тези дивиденти.
Коментар
Коментар