If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
te dobrite novini sa si otdavna nalice
(doka, 25% CHIM i t.n.) samo 4e mnogo hora bjaha zaeti s tova da
blejat kato ovce.
no vseki sam si re6ava.
Ne e vqrno Nqkoi pulniha kato ludi dokato pada6e cenata. Tuk ima tolkova pozitivni faktori, 4e ne znam koga no 6te trugne qko nagore - Capman napulniha za fondovete si na ceni okolo i nad teku6tite, CHIM izkupuvat tuk, doka i kup drugi ne6ta koito rano ili kusno 6te dovedat pazara do realni stoisnosti
P.S Uspeh Alan Greenspan ako si vse o6te tuk
абе хора, я ме светнете що така скочи цената тук?
да няма вътрешна информация някой?
дано някой се намери да каже
лично мнение,не ангажиращо или съветващо никого!!!
ОК - спад е. Ако искаш и срив може да го наречеш - няма да сбъркаш. Обаче свърши и това е по-важното. Днес като прочетох във в. Труд заглавието "Черен вторник" и се успокоих. Стигнахме нивата на сериозна подкрепа и оттук нататък след ден - два ни очаква стабилизация, а после и повишение.
christolg - не си я надценил - спокойно! Ще си дойде където трябва - най-късно напролет, според мен.
Мисля скоро имаше и черен Понеделник. Дали няма да последва и черната сряда. ?
ОК - спад е. Ако искаш и срив може да го наречеш - няма да сбъркаш. Обаче свърши и това е по-важното. Днес като прочетох във в. Труд заглавието "Черен вторник" и се успокоих. Стигнахме нивата на сериозна подкрепа и оттук нататък след ден - два ни очаква стабилизация, а после и повишение.
christolg - не си я надценил - спокойно! Ще си дойде където трябва - най-късно напролет, според мен.
Коментар
ОК
Първоначално изпратено от christolg
Май надцених акцията!!!Sorry........
Няма проблем. Както един корифей, който много уважавам, ми беше казал по време на спада през 2000 година, всичко рано или късно ще стигне номинала. За радост не излезе прав, но трябва да имаме едно на ум, че дъното винаги може да е по-надолу, отколкото смятаме. Естествено времената отпреди 7 години няма да се върнат, но засега не е ясно това корекция ли е или спад.
A christolg, братче, колкото и да се опитваш през няколко мнения да сугестираш спекулантската общност - не става. Не мога да те разбера само какво целиш, да бутнеш нивата до желаните от теб за покупка (което е наивно) или просто си дуднеш? Нивото на подкрепа тук според мен ще се стабилизира около 360-370. По-нагоре ще видим къде ще пробие, но ще пробие!
Имах предвид изказването на Данаил Златев, а именно:
ne6to ako ne vi e qsno s zavoda pitaite az rabotq v nego
Предполагам,че има някаква информация.А аз да бутна нивата-майтапиш се.Не съм наивник,не се безпокой.
Коментар