Паси си кравите и не се вълнувай!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
pastir
Колеги, каква е причината да има такова разминаване в котировките купува/продава тука? 103 срещу 127 лева?
П.С. Нямам акции.
Коментар
-
Отказах се. Току що един приятел ми предложи да изчакам. Според него, така било по-разумно, при спадащ пазар.
Като нямам много опит, реших да го послушам. Ще ги чакам под 100. Той допуска и под 50, но няма да издребнявам толкова.
На мен ми изглежда малко невероятно, до там да падне. Каквото и да стане, ще изчакам поне 1 месец, така ме посъветва. Пазарът бил несигурен според него.
Ще ти стискам палци. Ако се окаже, че си хванал дъното, ще се изям, че не съм имал кураж и аз да го хвана.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от малкият бикДавай, скачай да видим, дали си голям бик.
Мислех да ги чакам, понеже съм малък.
Но, ако искаш да ударим заедно, а?
Коментар
-
Anton Chigurh
137 800 лв
Вече става интересно. Можеби най-накрая ще се престраша да влезна тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaНищо не казвате за прекрасния отчет?
Аз лично съм много доволен. Почти двоен ръст на EBITDA. Стабилен ръст в приходите. Net debt-а е отрицателен. Огромни interest и cash coverage 11 милиона CAPEX. Какво му трябва повече на човек?
CFO-то пада двойно заради предоставените аванси, но да се надяваме всичко ще си дойде на мястото до края на годината.
Тази акция я изпуснах миналия път, но този не. През DCF я оцених, защото той най-добре може да хване позитивите от сухия док. Всички пазарували под 180 лева имат повод да почерпят. :wink:
Коментар
-
Anton Chigurh
Нищо не казвате за прекрасния отчет?
Аз лично съм много доволен. Почти двоен ръст на EBITDA. Стабилен ръст в приходите. Net debt-а е отрицателен. Огромни interest и cash coverage 11 милиона CAPEX. Какво му трябва повече на човек?
CFO-то пада двойно заради предоставените аванси, но да се надяваме всичко ще си дойде на мястото до края на годината.
Тази акция я изпуснах миналия път, но този не. През DCF я оцених, защото той най-добре може да хване позитивите от сухия док. Според мен ще могат да направят около 15млн EBITDA до края на годината на сегашни цени това прави forward EV/EBITDA 6.17x на текущи цени, което е много добре, като се има в предвид ръста в EBITDA. Всички пазарували под 180 лева имат повод да почерпят. :wink:
Коментар
Коментар