If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Освен това стабилни минотари (Холдинг Варна с 25% и ИХ България с 18%) което гарантира защита на интересите на минотарните собственици, а и дружеството е сред най-ликвидните на БФБ....
ПОСОКАТА Е ЯСНА
Коментар
Varnenetz
ODES със печалба от 18.74 лв. на акция
КРЗ "Одесос" - 19 лв./ на акция неконсолидирана чиста печалба (а в консолидирания отчет ще нарастне, вервайте ми), липса на дългове, отличен мениджмънт + затрупаност от поръчки = отлични переспективи. За бога, дружеството се търгува под балансовата си стойност, а Р/Е е около 3 !!!!!!!!! И това през 2005 !!!! Скоро ще видим 100 лв. за акция !!!!!!!!!!
Коментар
Varnenetz
КРЗ "Одесос" - 19 лв./ на акция неконсолидирана чиста печалба (а в консолидирания отчет ще нарастне, вервайте ми), липса на дългове, отличен мениджмънт + затрупаност от поръчки = отлични переспективи. За бога, дружеството се търгува под балансовата си стойност, а Р/Е е около 3 !!!!!!!!! И това през 2005 !!!! Скоро ще видим 100 лв. за акция !!!!!!!!!!
Коментар
kokala
mnoooogo podtzeneno,prosto pazara ne e sviknal s takiva tzeni
o6te
Коментар
kokala
mnoooogo podtzeneno,prosto pazara ne e sviknal s takiva tzeni
o6te
И за да ти разваля още повече настроението ще ти кажа, че миналата година ДП им е 32% от Брутната печалба. Така, че да не се окаже, че оня дето го просветлих, че печалбата им е по-голяма, да ме е просветлил, че всъщност ще бъде по-малко от 15,10.
P.S. ДП за 2003 г. беше 23,5%.
Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Дружеството е повече от добро, работи се здраво в него, а като тръгне и корабостроителницата ще стане страшно.
Мечка, как я сметна тази печалба??? Според мен си е 18.74 лв. (ако смяташ само на база баланса с капитал от 587 хил. лв.), ако вземеш точния брой акции - 586 642 излиза печалба от 18.75249. Значи благодарение на теб, мечка, разбрах че печалбата е по-висока отколкото си мислех
А дали някога в бъдещето пак ще спечели толкова? (Справка - миналото). И може да ви изглежда заяждане, но нетната печалба на акция е 15,10 лв.
P.S. А че дружеството като цяло е добро - спор няма!
Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
Nemeza
Ne znam no za men tova e istinskata Raketa!Liatoto gi imasche po 10 leva!
Коментар