If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Absoliutno sum suglasen-kupuvah dosta i shte kupuvam oshte.Samo kato se zamislia kakvi akcii-bokluci se kupuvat i na kakvi ceni-ODES triabva da struva 200 kinta na toia lud pazar!Vse oshte investitora ne moje da preceni realno koia akcia si struva i koia ne!!!
Корекция, дрън-дрън . . . Ами, че днес няма изтъргуван пакет над 100 акции. По-скоро консолидация и после отново нагоре. Няма по-сигурен признак, че този спад е фалшив сигнал от намаляващите обеми, които се търгуват. Таргета тука е 160 - 170 лева до лятото.
Знам, че някой ще напише, че сънувам. Те така писаха и преди два месеца. Истината е, че печели този, които има здрави нерви и умее да чака. Между другото, сега е удобен момент за влизане в тази позиция. Изтърван е големият профит, но не целият профит! Ръст от още 70-90% е реален и твърде възможен в близките 1-2 месеца. Фундамента не лъже - който знае да чете отчети ще разбере.
Dogadki da, rabota e tam, 4e edni znaqt, a drugi ne. Ina4e kolegata e prav, 4e PFBK napylniha za klienti edno dosta seriozno koli4estvo, nqma da spomenvam kolko. Hubavo e, 4e kupuva4i sa i mnogo drugi posrednitsi, sred koito i banki.
ISTINATA E CHE PFBK PULNIAT IAKOOO ZA KLIENTI-KOGATO TOVA E STAVALO PREDI SUOTVETNATA AKCIA E SKACHALA DOSTA-PONE S 30-50%!SIGNALUT SPORED MEN E IASEN .
Коментар
korab4o
ODES със печалба от 18.74 лв. на акция
Ne moje. Vsi4ko e dogadki. )))
Коментар
ама много бос
ODES със печалба от 18.74 лв. на акция
извинете за въпроса,но къде може да се види кой купува и кой продава?
Благодаря.
Коментар