IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ODES със печалба от 18.74 лв. на акция

Мечката е като поповете "Не го гледайте какви ги върши, а го слушайте какво говори". Където Мечката се появи с коментарии, моето наблюдение е че предстои вдигане по позицията. Когато ИХЛБЛ беще 2 лв., той също говореше за корекции, както сега за ОДЕС непрекъснато говори за корекция. Очакваите повишение на цената на ОДЕС.

Коментар

Съжалявам, никога не разкривам целите си, защото не искам конкуренция. Затова ще ме видиш само там, където тренда вече преваля. Единственото, което ще ти кажа е да четеш внимателно всичките ми постинги. Те винаги казват повече отколкото е написано....
      P.S. Във всеки случай винаги съм твърдял, че да се купува евтино е най-важното правило за успеха. Например (ТОВА Е САМО ПРИМЕР И НИЩО ДРУГО!):смятам, че PETHL е много по-перспективна позиция в сравнение с IHLBL. И то само защото едното в момента се търгува на върха на възможностите си, а другото - на дъното.
      Извинявам се на всички - темата е за ODES и ви пожелавам успех. Ако видим пак цени около 40 и надолу, доста вероятно е да станем съдружници. В противен случай - наистина пожелавам успех на всички.
      Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

da si me4ka na na6ia pazar e dosta glupavo

Коментар

А че Одесос е добро дружество също съм съгласен, но не трябва да се очакват чудеса.

Коментар

Мечка, съгласен съм с теб, че не е препоръчително човек да се влюбва в дадена позиция. Кои са според теб "новите звезди"? Ти винаги си изказвал мнения, но те малко или много са били мечи. Интересно ми е да чуя, кои са тези звезди.

Коментар

Единственото, което мога да те посъветвам е да не се "влюбваш" в дружеството, защото това е най-сигурния път да пропуснеш "новите звезди".
              Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

А печалбата е твърде вероятно и да е по-голяма. Не са намалили темпото от миналата година, а и тръгва "Булярд"...

Коментар

Когато си го купувах беше такова. Което не значи, че най-добрите времена тепърва няма дойдат. За всеки грамотен е ясно, че е с едни от най-добрите показатели на БФБ и тепърва още ще расте...
                  Бъди здрав!

Коментар

Не е достатъчно да купуваш "добри дружества". Важно е да купуваш "евтино"! А ODES в никакъв случай не е евтин. Дори и да не падне, потенциалът му за растеж е силно ограничен. Или може би се надяваш, че печалбата му догодина ще бъде 10 млн?

Коментар

Преди 15 години съм бил непълнолетен.
                      На слепите никой не може да отвори очите. Но като те гледам какво пишеш по форумите - определено не си на прав път. Поне в краткосрочен аспект. Трябва да отделяш повече време за проучване на СЛАБОПОЗНАТИ дружества.
                      P.S. Забележката ми е съвсем добронамерена и по никакъв начин не искам да те засягам или съветвам. Просто ти обръщам внимание на това, което смятам за важно.

Коментар

А кое според тебе е добро за купуване СЕГА? Не ми разправяй какви какви са били цените миналото лято - да беше вкарал малко пари в Майкрософт преди 15 години . . .

Коментар

Още нещо и спирам да си губя времето! Като са толкова велико дружество защо не купувахте по 10-20 лв. преди три месеца, а сега - на 85-90! Че то ви е показателно за възможностите!

Коментар

Ти си бил мно-о-ого отдавна, бе! Има няма 2 години!

Коментар

Дружеството си е супер! Бачкат като съдрани...

Коментар

Към МЕЧКА.ПОнеже съм от доста отдавна на тоя пазар ще ти кажа, че едно време(преди год)Златен лев продаваха над 5% от капитала на orgh на цени към 23-27лв.А сега къде е цената???Май над 60лв!!
                                Това е относно IHLBL!И те имаха към 13-14% от Оргахим.Айде със здраве!

Коментар

Working...
                                X