IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ODES със печалба от 18.74 лв. на акция

Подкрепяме ги! Просто не обичаме да губим ...

Коментар

Варненци защо така с песимизъм се отнасята към вашите хилдинги, вместо да ги подкрепяте???

Коментар

хининче, продава ИХЛБЛ а не ХВАР
        ХВАР не са такива бастуни и ще държат щом знаят че може да продават на 150

Коментар

Предлагам за холдинг Варна да пуснем отделна тема

Коментар

Айдееееее сега започват да надуват "холдинг Варна", видиш ли колко перфектна компания е как касата на дружеството ще се напълни с пари от продажбата на акции в Одесос. да, ама не защото всеки който знае за хората в този холдинг може да си направи преценка дали ще види и лев печалба, но това не пречи на някои балъци да се накупуват на добри нива от купилите на 7 лева и да се дабълбукат до ушите и след това да реват като им кажат че видиш ли това е един балонест холдинг. Успех на инвеститорите н Холдинг варна който излезе на време може и да спечели който не успее ще си стой с акцииките

Коментар

Колеги кой продава ОДЕС, ИХЛБЛ или Холдинг Варна . Холдинг Варна при 1 000 000 акции собствен капитал, без изразен мажоритар трябва да е над 10лв. цената на акция.

Коментар

виждан че над 88.50 се търсят 330 бройки а няма продавачи
                друго не ми трябва

Коментар

Alianz prodadoha na Elana.

Коментар

Пилот информацията, която е подавал Пламен е била винаги актуална и точна . Ако е била изпреварваща след това се е потвърждавала.

Коментар

Тръгнахме нагоре! Между другото, минаха 5000 бройки в бързината на 87.80. Предположения???

Коментар

Пламене, не се пали, хайде да запазим добрия тон и да продължаваме напред. Има ли някаква яснота относно датата на ОСА?

Коментар

Пламенчо, не искам да подценявам интелектуалния потенциал на участниците във форума, но специално за теб ще повторя: абсолютна лъжа е твърдението за план, приет от ОСА на КРЗ Одесос, който включва НЕРАЗДАВАНЕ на дивидент през следващите 5 години.

Коментар

Е, всичко ясно ама лъжа. Ти чуваш ли се кво говориш бе? Я се върни по всички теми, за които съм писал провери датите, после провери дали това което съм казвал се е случило и най-накрая държа да ми кажеш, кое от казаното от мен е лъжа. В портивен случай доста олекваш (в което лично аз не се съмнявам). Много хора от този форум ме познават, така че не бих си позволил да изкривя информация, пък кво остава да лъжа. Това ви беше шанса да получавате малко инфо преди всички останали, но пак повтарям, оттеглям се до ОСА на КРЗ и след него ще видим кой лъже. Преди това нямам намерение да те обвинявам. Обаче ако КРЗ не гласува дивидент искам да отвориш тема " Pilot е най-лъжливия участник в този форум".
                            PS- Ако не го направиш ти ще го направя аз. Бъди сигурен.

Коментар

В събота Адванс инвест натовари 2 200 акции ОДЕС, а днес ПФБК си купи още 1050
                              за продажба остават около 10-12 000 акции които при сегашните обеми ще бъдат бързо изядени и тогава пътя за ръст на цената е открит.

Коментар

в-к Пари:
                                Параходство "Български морски флот" ЕАД ще поръча от три до пет нови кораба, съобщи във Варна министърът на транспорта и съобщенията Николай Василев, цитиран от БТА.

По думите му това е възможно заради добрите финансови резултати на дружеството. До месец ще бъде сключен договорът за първия кораб с "Булярд корабостроителна индустрия" АД във Варна. 50% от сумата дружеството ще осигури само, другата част ще бъде от кредит, посочи председателят на Съвета на директорите Камен Киров. Чистата печалба на БМФ за 2004 г. е над 40 милиона лева, посочи вицепремиерът. Според него през тази година резултатите ще бъдат по-добри. Печалбата дава възможност на ръководството да увеличи с 25% възнагражденията на служителите в дружеството, допълни министър Василев. По-високите заплати са в сила от 1 март.

Коментар

Working...
                                X