Pepiii ami te i KRENVIR6ITE Ne SA UVELENI. Ima konkurencija
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Много хора са се набълбукали на високи цени тука и сега се чудят как да надуят цената. Това че е спряло работа и не работи, това че отчетите се влошават, това че една част от бизнеса му отива към Булярд, за тях няма никакво значение.... те си знаят ЪП, ЪП и ЪП. Времето ще покаже, дано да са прави! Успех!
Коментар
-
Anton Chigurh
Абе като гледам напоследък какъв интерес има може и да не е лош но пък има и варянт да надуят цената и да разпродадат....
Коментар
-
Anton Chigurh
Фен съм на ОДЕСА и би трябвало да е ъп. Посоката ще стане ясна след отчета за 1q.
Коментар
-
Фен съм на ODESа,следя позицията от повече от две години и не съжалявам.Но мисля,че вече се е изчерпал ресурса за добри резултати.Лошата новина е,че за януари генерират 900 000лв. загуба.Тази информация е пусната от изпълнителния директор.През февруари загубата ще е още по-голяма.Ненатоварването и големите разходи за капитален ремонт на Плаващия док ще формират толкова голям минус,какъвто не биха могли да компенсират до края на годината.Хубавото е ,че все още има остатъци от доверие в това ексдобро дружество,но не трябва да се разчита на това.Посоката е надолу или поне така мисля.
Коментар
Коментар