IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• общо 17.56% от хвар е 175 600 бр от общо 1 000 000
    общо 17.56% от одес е 103014 бр от общо 586 642
    Смятате ли вече?
    общо 17.56% от хвар е 175 600 бр по 25лв е 4 390 000 лв
    общо 17.56% от одес е 103014 бр по 100лв е 10 301 400 лв
    МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• общо 17.56% от хвар е 175 600 бр от общо 1 000 000
      общо 17.56% от одес е 103014 бр от общо 586 642
      Смятате ли вече?

Коментар

• Новината все още не е лоша. Лоша ще стане като си купят обратно акциите на една блокова сделка по 2лв. бройката да речем

Кораборемонтен Завод (КРЗ) Одесос АД е закупил 11,54% от капитала на Холдинг Варна А, докато КРЗ-Инвест АД е придобил други 5,8421 на сто от капитала на холдинговото дружество, става ясно от седмичния бюлетин на Централен депозитар.
        А кое е хубавото на новината?Това е смяна кон за кокошка.Всичко друго съм очаквал ,но това задминава дори смяната на Доверие преди няколко месеца.
        Сори ,ама не е добре.

Коментар

• А като гледам какво е търсенето...

Коментар

• Като гледам какво е предлагането от 1000-1500акции на КРЗ ОДЕСОС, ако се появи някои ГОЛЯМ, ще ги засмуче само на закуска ! :-)

Коментар

• за това може да си прав но там са едни другари пного червени в главите нямащи нищо с идеята

Коментар

• Абе, не е изключено КРЗ-то да си изкупи и малко акции !

Коментар

• времето ще покаже

Коментар

• От твоя джоб ли ?? :-)

Коментар

• сухото май се изпари

Коментар

• Новината все още не е лоша. Лоша ще стане като си купят обратно акциите на една блокова сделка по 2лв. бройката да речем

Кораборемонтен Завод (КРЗ) Одесос АД е закупил 11,54% от капитала на Холдинг Варна А, докато КРЗ-Инвест АД е придобил други 5,8421 на сто от капитала на холдинговото дружество, става ясно от седмичния бюлетин на Централен депозитар.
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Ники, че те си реинвестираха- включиха се в ново пристанище. Инсайдер, аз гледам големите какво правят и ако мога да закача нещо добре, ако не мога здраве. :-)

Коментар

• Аз леко поизлезха и съм пропуснал какви лоши новини? Какво ще правят с кеша. Все се надявах да реинвестират в машини и оборудване....

Коментар

• kakvi sa nivata na odes vav momenta?

blagodaria predvaritelno

Коментар

• Пепи, сега остана да кажеш, че и ти си от ГОЛЕМИТЕ
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X