Делфин - 3 взе плановия кораборемонт на ферибота.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от РАСОТОКупувайте, магарета! Какво се запъвате, парите ви са за покупки, купете преди експлозията да е подпалила спортните ви гащи. От съседни стадиони или не, експлозии ще има, важното е, че аз купих от ОДЕСОСА и ще одесвам до смърт. Нали Пепино?
Коментар
-
Е-ееее Пламене не така бе, услугите се заплащат в CHF, US, EUR i dr.,
жокер: Корабопстроителницата няма да извършва ремонти, за разлика от предходни години поради заетост, така че какво следва: Увеличаване поръчките към КРЗ-то, абе работа много за КРЗ-то се задава, не можеш да ме забаламосаш ей. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиГОЛЕМИТЕ играчи още не са се включили в мача за КРЗ-то, но се чака само искрата, която ще предизвика експлозията, а това може да стане всеки един момент ! :-)
Пепи, играчите са на другия стадион, там е мача ;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от SOFIXабе Пепи ти като гледаш акцията как пада такали правиш?
Коментар
-
Софикс не се прави на интересен и тарикат, ами съм сигурен, че купуваш акции от КРЗ-то т.е. добавяш, защото доколкото си спомням имаше някакви бройки и не е случайно приземяването ти тук. Попитай Ники и той ще ти каже, че се заражда ЦУНАМИ по тази позиция, абе и на мен звездите ми го говорят, а и баба ми хвърли боб, и е на същото мнение ЯКО ЪП за ОДЕСОСА :-)
Коментар
Коментар